Για την ακαδημαϊκή περίοδο 2019 – 2020 ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυριών Πάτρας, θα δεχθεί αιτήσεις εγγραφής για τα τμήματα μαθητείας, καθώς και για τα εργαστήρια από 23 μέχρι 27 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τις ώρες 10- 12 το πρωί καθημερινά, και 6:00-8:00 τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης

Τμήματα μαθητείας: 1) Κοπτική – Ραπτική, 2) Κέντημα χειρός – μηχανής, 3) Κέντημα – ζωγραφική βελόνης – ζωγραφική σε ύφασμα,   4) Ζωγραφική ενηλίκων και παιδιών

Εργαστήρια: 1)  Πλέξιμο – ζακετάκι κλπ., 2) Πλέξιμο – τσάντα, πορτοφόλι κλπ.,  3) Πηλός

Κάθε μαθήτρια μπορεί να εγγραφεί  με την ταυτότητά της και μία φωτοτυπία ταυτότητας, σε ένα μόνο μάθημα ή εργαστήριο. Εξαιρέσεις θα γίνουν μόνο εφ΄ όσον υπάρξει έλλειψη μαθητριών. 

Δεκτές θα γίνουν και μαθήτριες – μέλη του Συλλόγου  για τα εργαστήρια απεριόριστα, ενώ για τα τμήματα μαθητείας σε περιορισμένο αριθμό, καθ΄όσον  θα δημιουργηθεί ένα επιπλέον τμήμα, πειραματικά για τα μέλη, χωρίς να επηρεασθεί η λειτουργία των τμημάτων, όπως ίσχυε τις προηγούμενες χρονιές.   

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9.10.2019 και ώρα 18.00’, για τα τμήματα που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τον αριθμό ατόμων που έχουν ορισθεί για κάθε τμήμα.