Οι θαυμαστές της την αποκαλούν, Queen Bey (Βασίλισσα Μπι) και στο Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων «Μαντάμ Τισό» σκέφτηκαν πως η θέση της ανήκει μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας. Μόνο που για να βρεθεί εκεί η Beyonce θα έπρεπε να αποχωρήσει η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Οι επισκέπτες στο διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στο Λονδίνο θα πρέπει να ξαφνιάστηκαν από το θέαμα. Αριστερά ο πρίγκιπας Φίλιππος και πλάι τους η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, αλλά και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μιντλετον και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα. Μόνο που στο κέντρο, αντί της Βασίλισσας Ελισάβετ, αντίκρισαν την Αμερικανίδα Beyonce με κοντό τζιν σορτσάκι, φάνσι ψηλές μπότες και κροπ-τοπ κολεγιακό φούτερ.

Βεβαίως, η Beyonce, που οι θαυμαστές της αποκαλούν βασίλισσα, φορά και εκείνη το δικό της στέμμα, ωστόσο σίγουρα δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα επιστρέψει στη θέση της Beyonce

«Η Beyonce είναι ένας ζωντανός θρύλος, και δικαιωματικά στέφεται Queen Bey από τις ορδές των θαυμαστών της και την βιομηχανία της μουσικής» σχολιάζει ο γενικός διευθυντής του μουσείου Στιβ Ντέιβις. Όπως άλλωστε τονίζει ο Βρετανός, η κίνηση αυτή, που στόχο είχε να προκαλέσει τη δημοσιότητα γύρω από το νέο κέρινο ομοίωμα της Beyonce, δεν μπορεί παρά να άρεσε και στη Βασίλισα Ελισάβετ.


«Η αυτού μεγαλειότης Βασίλισσα Ελισάβετ είναι ξακουστή για το αίσθημα του χιούμορ και νομίζουμε πως ένα μειδίαμα θα ζωγραφιστεί στο πρόσωπό της όταν δει την μουσική βασίλισσα να καταλαμβάνει για λίγο τη θέση της».

Φυσικά η αλλαγή φρουράς στο θρόνο της βασιλικής οικογένειας, αποκλειστικά και μόνο για το μουσείο, δεν θα μπορούσε να διαρκέσει πολύ. Οι υπεύθυνοι του «Μαντάμ Τισό» αναφέρουν πως μόνο όσοι βρεθούν στο μουσείο την Πέμπτη θα μπορέσουν να δουν την Beyonce ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια. Από την Παρασκευή, η Βασίλισσα Ελισάβετ θα πάρει και πάλι τη θέση της, στην κορυφή της βρετανικής μοναρχίας.