Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την κατάθλιψη που περνά ο ίδιος, αλλά και τον γάμο.

«Θα ήθελα να είμαι στην εκπομπή του Γρηγόρη. Πέρα από τη συνεργασία μας έχουμε και μια αδελφική σχέση. Αλλά δεν γινόταν γιατί είχα παράσταση Δευτέρα και Τρίτη, τα γυρίσματα του The 2night Show ήταν Δευτέρα… Είμαι ο μόνος που άντεξε 4 σεζόν με τον Γρηγόρη, θα πρέπει να… βραβευτώ γι’ αυτό.

Η απώλεια είναι απώλεια, πόσω μάλλον όταν χάνεις έναν άνθρωπο που για πάνω από 25 χρόνια ήταν και συνεργάτης και φίλος… Έχουμε ζήσει φοβερά πράγματα, έχω να θυμάμαι γέλια, ιστορίες, προβληματισμούς, τις ίδιες ανησυχίες…

Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, δημιουργικός, είχε μια πολύ αληθινή προσέγγιση στη μουσική κυρίως, αλλά και στα πράγματα γενικότερα. Νομίζεις ότι χάνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου, σαν να είναι ψέμα, σου παίρνει και καιρό να το συνειδητοποιήσεις.

Και τώρα έχω κατάθλιψη. Πιστεύω ότι όλοι άνθρωποι έχουμε, αρκεί να μην είναι σε βαθμό ανησυχητικό. Έχω κι εγώ τις… στιγμές μου, αλλά προσπαθώ να το ξεπερνάω. Μ’ αρέσει και το χιούμορ και βοηθάει πολύ. Δεν θα έκανα πολιτικό γάμο, το θεωρώ φλώρικο», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.


Ο Δημήτρης Σταρόβας στο Happy Day