Δηλώσεις, στις οποίες αναφέρεται στα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου του Προμηθέα και την παρουσίαση της Ανδρικής ομάδας για την νέα σεζόν 2019-20, που θα πραγματοποιηθούν στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Συλλόγου στον Καστελλόκαμπο, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 20:30, έκανε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς. Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους του Συλλόγου και του αθλήματος να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Προμηθέα Πάτρας:

«Κάθε σύλλογος που έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον πρέπει πρώτα απ’ όλα να έχει στέρεες βάσεις. Το βασικό συστατικό στον χώρο του αθλητισμού για μια δομημένη βάση είναι οι ακαδημίες, όπου από εκεί εκκολάπτονται νεαροί αθλητές που θα στηρίξουν μελλοντικά τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Επί σειρά ετών ο Προμηθέας χρησιμοποιούσε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις ώστε να μπορεί να φέρει εις πέρας την ομαλή λειτουργία των ακαδημιών χωρίς να λησμονεί το όραμα του που ήταν να χτίσει το δικό του σπίτι, τις δικές του αθλητικές εγκαταστάσεις. Από τη στιγμή που ξεκίνησε η λειτουργία των υπερσύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων του Προμηθέα νιώσαμε πως πλέον μπορούμε να λειτουργούμε σε υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με το παρελθόν, πως έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με τους νεαρούς αθλητές όπως επιθυμούμε και πιστέψτε με χωρίς να έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα σε σχέση με άλλους μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους που δίνουν έμφαση στην παραγωγική διαδικασία νεαρών αθλητών.

Με αφορμή τα εγκαίνια των υπερσύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων και την παρουσίαση της ανδρικής ομάδας νιώθω πολύ δυνατά συναισθήματα. Νιώθω περηφάνια που πλέον ο Προμηθέας έχει τη δική του βάση, το δικό του σπίτι, όπου με καμάρι θα μοιραστεί τη χαρά του εγκαινιάζοντας τους νέους αυτούς χώρους και παράλληλα θα συστήσει την ανδρική του ομάδα, που φέτος θα αγωνίζεται και στο 7DAYS Eurocup, στο φίλαθλο κοινό της Πάτρας.

Με την σειρά μου θα ήθελα να προσκαλέσω όλο τον κόσμο της Πάτρας -και όχι μόνο- να έρθει να μας τιμήσει με την παρουσία του και να περιβάλει με αγάπη και στήριξη αυτή την υγιή προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Προμηθέα εδώ και πολλά έτη».