Η Μιρένια Παπαδιονυσίου είναι μία από τις πιο γνωστές νυχτερινές παρουσίες και ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια της Πάτρας.

Έχοντας επιστρέψει στην Πάτρα μετά από ένα κουραστικό καλοκαίρι, δουλεύοντας σεζόν στην πανέμορφη Αντίσαμο της Κεφαλλονιάς, ετοιμάζεται για τον χειμώνα που έρχεται μπροστά μας, κάνοντας τα δικά της σχέδια. 

Η ίδια τονίζει: "Στην Αντίσαμο πέρασα ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, αν και ήταν πιο κουραστική δουλειά που έχω κάνει μέχρι στιγμής. Ήταν για μένα μια δυνατή εμπειρία το να δουλέψω σε ένα τόσο υπέροχο μέρος και σε ένα τόσο επαγγελματικά οργανωμένο μαγαζί όπως το Acron Beach Bar.

Είχαν την ευκαιρία να εξυπηρετώ και να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που προέρχονταν από διάφορα μέρη του κόσμου, κάνοντας γνωριμίες που ίσως να με βοηθήσουν στο επαγγελματικό μου μέλλον". 

Το μέλλον της Μιρένια Παπαδιονυσίου, έτσι όπως η ίδια το έχει ονειρευτεί, δεν κρύβει ότι θέλει να είναι μία δουλειά στο εξωτερικό πάνω στο αντικείμενο που σπουδάζει, την πληροφορική, ζητώντας κάποια στιγμή να απλώσει τα φτερά της ακόμα περισσότερο και να ζήσει νέες εμπειρίες, γνωρίζοντας και άλλους τόπους, πολιτισμούς ή και κουλτούρες. 

Για τον λόγο αυτό αυτό τον χειμώνα που έρχεται σκοπεύει να στρωθεί στο διάβασμα για να τελειώσει την σχολή της στο Πανεπιστήμιο Πατρών, βάζοντας τις βάσεις για να πάρει το πτυχίο της, ενώ στο κομμάτι το επαγγελματικό, πέρα από τα αγαπημένο μας Ma Cocotte, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου (για 5η συνεχή χρονιά εκεί), θα την βρούμε στο ολοκαίνουργιο Omnia Club που ανοίγει τις πύλες του και μας υποδέχεται. 

"Θα είναι ένα διαφορετικό μαγαζί για τη νύχτα της Πάτρας σίγουρα" αρκείται να μας αποκαλύψει η Μιρένια. Φυσικά θα είναι και φέτος ένα ενεργό μέλος της ομάδας των Risiing Flames, συνεχίζοντας το τσιρλντινγκ, όπως και τη γυμναστική της, μπαίνοντας ξανά σε ρυθμούς προπόνησης αφού όπως μας λέει "τέρμα το χαλάρωμα". 


Η φωτογραφία με τον Άκη Πετρετζίκη

Και πάμε τώρα στο.. ζουμί. Τη ρωτήσαμε να μας σχολιάσει τα δημοσιεύματα εκείνα του ηλεκτρονικού τύπου (και όχι μόνο), σύμφωνα με τα οποία, με αφορμή μια φωτογραφία, η όμορφη Πατρινή φέρεται να είναι ζευγάρι με τον γνωστό και γοητευτικό σεφ Άκη Πετρετζίκη. Ιδού τι μας είπε: "Φέτος το καλοκαίρι βρέθηκε στο Acron Antisamos Beach bar ο αγαπημένος μας Άκης Πετρετζίκης. 

Όπως είδατε μετά από τη φωτογραφία που βγάλαμε ανέβηκαν πολλά δημοσιεύματα που έλεγαν ότι είμαστε ζευγάρι. Είχα πολλά μηνύματα και τηλέφωνα για το αν αυτό αληθεύει. Προσωπικά δεν απάντησα σε κανένα από αυτά και εξακολουθώ να κάνω το ίδιο. Η προσωπική μου ζωή, ανεξάρτητα αν τα όσα λέγονται είναι ψέματα ή αλήθεια, δεν αφορά κανέναν".

Τι λέτε λοιπόν εσείς διαψεύδει ή επιβεβαιώνει;