Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε πραγματικά γαλλικά;

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Πατρών άνοιξε τις πύλες του το 1947 ως παράρτημα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας, Υπηρεσίας Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Είναι το πιο σημαντικό κέντρο εκμάθησης γαλλικής γλώσσας στη νότια Ελλάδα. Η εκμάθησή της είναι η ειδικότητά του, πλαισιωμένο από μια ομάδα καθηγητών πλήρως εξοικειωμένων με τις νέες τεχνολογίες. Προσφέρει μαθήματα για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες και γαλλικά για επαγγελματίες.


Μαθαίνοντας γαλλικά στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, επωφελείστε από μια γαλλική τεχνογνωσία στην υπηρεσία της εκμάθησης της γλώσσας με σύγχρονες επικοινωνιακές μεθόδους σ’ ένα ευχάριστο και αξιόπιστο περιβάλλον.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Πατρών εκτός των τμημάτων διδασκαλίας της γαλλικής γλώσσας όλων των επιπέδων λειτουργούν και τμήματα  εξιδεικευμένης ορολογίας στις Επιχειρήσεις, στην Ιατρική, στην Νομική, στην Μαγειρική τέχνη και στον Τουρισμό.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ


Γαλλική Ορολογία για Επιχειρήσεις


Ορολογία Πολιτισμού


Iατρική Ορολογία: (Γιατροί – Φαρμακοποιοί – Νοσοκόμοι)


Ορολογία Κουζίνας - Εστίασης

"Το Γαλλικό Ινστιτούτο Πατρών εστιάζει τις δράσεις του στην ανάπτυξη και διάδοση του γαλλικού πολιτισμού στη Πάτρα, μέσω διδασκαλίας της γαλλικής γλώσσας όλων των επιπέδων και εξιδεικευμένης ορολογίας στις Επιχειρήσεις, στην Ιατρική, στην Νομική, στην Μαγειρική τέχνη και στον Τουρισμό.

Μέλημά μας, αποτελεί η συνεχής επιμόρφωση καθηγητών, οι συνεργασίες και οι παρεμβάσεις μας στα σχολεία, η επίσκεψη των σχολείων στο χώρο μας με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και η προσφορά ποικίλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην πόλη μας, στις οποίες κατέχουν περίοπτη θέση, η λογοτεχνία, η ιστορία, η ποίηση, ο κινηματογράφος, οι εικαστικές τέχνες, η καινοτομία και η επιστημονική κατάρτιση, σε συνεργασία πάντα με σημαντικούς φορείς ιδιωτικού και δημοσίου χαρακτήρα. Με τον τρόπο αυτό, εξακολουθεί να συμβάλλει στο διάλογο μεταξύ καλλιτεχνών, προσωπικοτήτων και δημιουργών των δύο χωρών, της Ελλάδας και της Γαλλίας.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο, συνεχίζει απαρέγκλιτα τη πορεία του και πάλλεται από την ανάγκη του για δράσεις που συσφίγγουν περαιτέρω τις ελληνογαλλικές σχέσεις!"

Η Διευθύντρια, Γεωργία Πετροπούλου - Conan