Μπορεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να την έχουν γνωρίσει οι περισσότεροι μέσα από την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή στο GNTM ή από την καριέρα που έχει κάνει στο μόντελινγκ, όμως, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που έχουν να κάνουν με αυτήν και ίσως εξηγούν αυτό τον δυναμικό χαρακτήρα που βγάζει στην τηλεόραση. 

Ένα δυναμικό χαρακτήρα που σε ένα βαθμό ίσως να είναι και παρεξηγήσιμος, αν και όσοι γνωρίζουν την Ηλιάνα έχουν καταλάβει ότι αυτό γίνεται στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε για ένα διάστημα προπόνηση στο kick boxing με τον προπονητή του Σπαρτάκου Πατρών Χάρη Γκαζή ο οποίος την είχε φτάσει μάλιστα σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, χωρίς όμως να την κατεβάσει σε αγώνες. 

Το μοντέλο από την Πάτρα είχε δώσει και συνέντευξη τότε (εν έτει 2014) σε γνωστή σελίδα των μαχητικών αθλημάτων, μιλώντας για τα όσα της έχει προσφέρει η γνωριμία της με αυτό το άθλημα και γενικότερα η άθληση της στις πολεμικές τέχνες. Ο πρώην δάσκαλος της διαβάζοντας τα όσα γράφονται για την μαθήτρια του και όσα λέγονται με αφορμή τη συμμετοχή της στο GNTM, ένιωσε την ανάγκη να την υπερασπιστεί γράφοντας στο facebook: "Είναι ένα πολύ καλό παιδί με τρομερό χαρακτήρα! Και είναι μάγκας γυναίκα".