Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ταξίδεψε το Πατρινό κοινό σε μουσικά μονοπάτια που μόνο εκείνη ξέρει να προσκαλεί!

Φωνάζοντας το σύνθημα, «κάπου σε έχω ξαναδεί» παρέσυρε όσους βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Εργοστάσιο Τέχνης στον δικό της μοναδικό μουσικό ρυθμό.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μέσα από τα τραγούδια της ξεσήκωσε το κοινό με τον αληθινό τρόπο επικοινωνίας της μαζί του.

Για ακόμα μια φορά το εύρος της φωνής της, η μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, αλλά και η καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή συνεπήρε τους Πατρινούς.


Ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη με όλα όσα θέλουμε από την Ελεωνόρα. Ένταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση και πολλά ακόμα από μια φωνή που καθηλώνει και μια σκηνική δυναμική παρουσία και προσωπικότητα που εντυπωσιάζει!

Ακούστηκαν όλα αυτά που θέλουμε τόσα χρόνια από την Ελεωνόρα και όχι μόνο. «Η Αγάπη Αργεί», «Τα Λέμε», «Χωρίς Εξηγήσεις», «Μικρά Βεγγαλικά», «Ως Κι Οι Θάλασσες», «Μονάχα Εγώ», «Αττική Οδός», «Να ‘Σαι Καλά», «Η Επιμονή Σου»... Παρέα της στη σκηνή βρέθηκε ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή που συνδέεται αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα.

Δείτε στιγμιότυπα μέσα από το φακό της Μαρίλιας Βασιλακοπούλου για το patrasevents.grΠαραγωγή - MOJO live