Ούτε δύο εβδομάδες δεν έχει το GNTM 2 που έχει εισβάλλει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και από ό,τι φαίνεται στους πίνακες της τηλεθέασης έχει μπει με άγριες διαθέσεις.

Η μάχη στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης είναι σκληρή καθώς απέναντι στο ριάλιτι μόδας χθες βρέθηκαν οι «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΪ αλλά και οι νέες σειρές «Αν ήμουν πλούσιος» και «Έρωτας μετά…» σε ΑΝΤ1 και Alpha, αντίστοιχα.

Το GNTM 2 και τα κορίτσια του κατάφεραν να βρεθούν στο κοινό 18-54 στην πρώτη θέση με χαρακτηριστική άνεση σημειώνοντας τηλεθέαση 26,8%.

Το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2 είχε όλα εκείνα τα συστατικά για να κρατήσει το κοινό σε εγρήγορση και ξεπέρασε, σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, ακόμα και 35% προς το τέλος της προβολής του το βράδυ της Δευτέρας.

Η μεγάλη έκπληξη όμως ήρθε στις 21:00 το βράδυ από τον ΑΝΤ1, που κέρδισε την πρώτη μάχη τηλεθέασης με την κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος». Το ελληνικό σήριαλ συγκέντρωσε 20,3% και βρέθηκε πρώτο στη ζώνη προβολής του.

Την ίδια ώρα η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις» υποχωρούσε στο 12,7% αδυνατώντας να κερδίσει την προτίμηση τηλεοπτικού κοινού τόσο απέναντι στην κωμωδία του ΑΝΤ1 όσο φυσικά και λίγο αργότερα απέναντι στο GNTM 2.

Τέλος, η νέα δραματική σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά» η οποία, αν και «αγαπήθηκε» στο twitter, έκανε πρεμιέρα σημειώνοντας 16,7% και κρατώντας με αυτόν τον τρόπο ένα αξιοπρεπές ποσοστό τηλεθέασης για τον Alpha απέναντι από το GNTM 2.