Ένα νέο κατάστημα ανοίγει στην Πάτρα και φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής αγοράς στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων.

Μιλάμε φυσικά για την "Κολοκυθάς Μηχανήματα", που συνεχίζοντας την 40ετή πορεία της στο χώρο του γεωργικού εξοπλισμού, εγκαινιάζει τη νέα της συνεργασία με την Agrotech S.A. και την επίσημη αντιπροσώπευση της John Deere, διοργανώνοντας μια όμορφη εκδήλωση.

Το ραντεβού δίνεται το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις της, στην Παλαιά Ε.Ο. Πατρών Πύργου 3, στην Παραλία Πατρών.

Όσοι παρευρεθούν, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα γεωργικά μηχανήματα που μπορούν να προμηθευτούν, καθώς και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες του καταστήματος.


Το "παρών" στην εκδήλωση θα δώσουν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Agrotech S.A. κ. Χριστόδουλος Μποζατζίδης, ο συνιδρυτής του ομίλου κ. Δημήτριος Μποζατζίδης και ο Διευθυντής Πωλήσεων νοτίου Ελλάδος κ. Παναγιώτης Παπανικολάου.

Μετά τη λήξη των εγκαινίων, η βραδιά θα συνεχιστεί με κοκτέιλ και πολλή μουσική.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Άγγελος Ξηρομερίτης, θα είναι εκεί, αναλαμβάνοντας να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους.


Είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι η Agrotech S.A. ανήκει στον όμιλο Μποζατζίδης – Μητσιολίδης Α.Ε., όπου αντιπροσωπεύει εταιρείες όπως η Pottinger, Maschio Gaspardo, Pellenc, Lopez Garrido και άλλους γίγαντες του αγροτικού τομέα.

Η εταιρεία πιστή στο όραμά της, αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή και σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε το μηχάνημα που χρειάζεστε άμεσα έχοντας μεγάλη διαθεσιμότητα, με σκοπό να συνεχίσει να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας, ενώ εσείς μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, την κρίσιμη περίοδο, με την υπεροχή της John Deere.


Λίγα λόγια για την εταιρεία - Το ξεκίνημα και η πορεία μέχρι σήμερα

Η Κολοκυθάς Τρακτέρ & Μηχανήματα ιδρύθηκε αρχές της δεκαετίας του '80 από τους αδελφούς Κολοκυθά Άρη και Δημήτρη. Για δύο δεκαετίες δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του γεωργικού εξοπλισμού εισάγοντας μεταχειρισμένους γεωργικούς ελκυστήρες συνεργαζόμενοι με την Agrimac Ltd, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου στο Ηνωμένο Βασίλειο και ανέδειξε τη John Deere στους αγρότες της δυτικής Ελλάδος στηρίζοντας τα μηχανήματα με ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη.

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 έγινε επίσημος αντιπρόσωπος για την John Deere καλύπτοντας τις ανάγκες για καινούριο γεωργικό εξοπλισμό τη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου.

Ο Δημήτρης Κολοκυθάς αναδείχθηκε ένας από τους κορυφαίους πωλητές της John Deere και αγαπήθηκε από τους πελάτες του όχι μόνο ως επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος.

Με τον πρόωρο θάνατο του το 2002 άφησε παρακαταθήκη στη δεύτερη γενιά να συνεχίσει το έργο του αναλαμβάνοντας ο τότε νεαρός Τάσος Κολοκυθάς συνεχίζοντας την επίσημη αντιπροσώπευση για πάνω από δέκα χρόνια.

Μετά από μικρή παύση, επανήλθε δυναμικά πλέον σαν Kolokithas John Deere Service με τη δύναμη και τη στήριξη της Agrotech S.A. με πολύ όρεξη και εμπειρία.