Αρκετά εντυπωσιακό ήταν το 11ο Pick Patras, με τους οδηγούς των τριών κατηγοριών να πατούν το γκάζι και να προσφέρουν ένα ξεχωριστό θέαμα στους Πατρινούς και στους επισκέπτες της αχαϊκής πρωτεύουσας που συγκεντρώθηκαν γύρω από την πίστα του καρτ για να δουν τους αγώνες. 

Τα βλέμματα βέβαια δεν συγκεντρώθηκαν μόνο στην πίστα από τους θεατές που έζησαν από κοντά αυτή την ξεχωριστή γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και στους δρόμους του κέντρου της πόλης που είχε μπει στο ρυθμό του Pick. 

Δεκάδες όμορφες στιγμές διαδραματίστηκαν με αφορμή αυτούς τους αγώνες γύρω από την πλατεία Γεωργίου και το κέντρο της Πάτρας, δίνοντας την ευκαιρία στους φωτογράφους να βγάλουν εκατοντάδες κλικ και να αποτυπώσουν στο φωτογραφικό τους φακό, υπέροχες και εντυπωσιακές λήψεις από τα τεκταινόμενα.

Λήψεις που βγάζουν αυτόν τον "αέρα" της γιορτής που διαδραματίστηκε για δύο μέρες στο κέντρο της Πάτρας. Από τις ωραιότερες εικόνες που είδαμε για το 11o Pick Patras και που ανέβηκαν στα social media ήταν αυτές του Κωνσταντίνου Ραχανιώτη, ενός ερασιτέχνη, αλλά έμπειρου φωτογράφου που ασχολείται εδώ και χρόνια με την φωτογραφία, τραβώντας με τον φακό του όλα τα μεγάλα γεγονότα που γίνονται στην Πάτρα. 

Δείτε τις: