Τον Γιώργο Νταλάρα φέρνει η Ιερά Μητρόπολη Πατρών, σε μία συναυλία που κορυφώνει τον κύκλο των φετινών εκδηλώσεων των Πρωτοκλητείων

Η συναυλία θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδά της θα δοθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης που ως γνωστόν είναι μεγάλο σε κάθε επίπεδο, δίνοντας μια σημαντική ανάσα σε όλες αυτές τις οικογένειες της Πάτρας που περνούν δύσκολα και δεν έχουν τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου, στο γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα και πέρα από τον Γιώργο Νταλάρα θα συμμετέχει ο Μίλτος Πασχαλίδης και η νεαρή Ασπασία Στρατηγού.

Το καλλιτεχνικό μέρος της συναυλίας θα είναι αφιερωμένο στα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου, του μεγάλου στιχουργού και ποιητή που με το έργο του σημάδεψε το έντεχνο και σύγχρονο λαϊκό τραγούδι, αφήνοντας πίσω του κομμάτια διαχρονικά που παραμένουν ζωντανά στο πέρασμα των ετών. 

Από διοργανωτικής πλευράς, πέρα από την Ιερά Μητρόπολη, στη πρωτοβουλία αυτή συμμετέχει και ο Σύλλογος Φίλων της υπό ίδρυση Ι.Μ. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Μιντιλογλίου. Η εκδήλωση, όπως όλος ο κύκλος των Πρωτοκλητείων, είναι αφιερωμένος στον Απόστολο Ανδρέα, στον Πολιούχο της Πάτρας. 

Δείτε το σχετικό σποτ:


ΣΠΟΤ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ