Η Demi Moore είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του Hollywood.

Η 56χρονη, αποφάσισε να εκδώσει ένα βιβλίο για τη ζωή της στο οποίο κάνει πολλές συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν της. Στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Inside Out» μοιράζεται με το κοινό ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 15 της, πως είχε μία αποβολή όταν ήταν παντρεμένη με την Ashton Kutcher που μετά από αυτήν το έριξε στο αλκοόλ, ενώ το 2012 είχε εθιστεί στην κάνναβη, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η σχέση της με τις τρεις κόρες της και τον πρώτο σύζυγό της, Bruce Willis.

Μάλιστα, οι κόρες της ήταν η αιτία να αποφασίσει να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης, αλλά και ο λόγος που θέλησε να γράψει αυτό το βιβλίο.

Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια, η Demi Moore γράφει στο βιβλίο της (αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύονται New York Times) πως τα παιδικά της χρόνια ήταν δύσκολα, με την ίδια να προσπαθεί με τα μικρά της δάχτυλα να βγάζει από το στόμα της μητέρας της τα χάπια που έπαιρνε. Άλλωστε, η ηθοποιός μεγάλωσε μία οικογένεια χίπιδων, όπου στην εφηβεία της ανακάλυψε πως ο πατέρας της δεν ήταν ο βιολογικός.

Επίσης, η Moore αποκαλύπτει στο βιβλίο πως στα 15 της χρόνια έπεσε θύμα βιασμού, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει πως λίγους μήνες μετά τη γνωριμία της με τον Ashton Kutcher το 2003, έμεινε έγκυος. Τότε ήταν 42 χρόνων, αλλά στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης απέβαλε, και έτσι κατέφυγε στον αλκοολισμό.

Όταν το 2011 ήρθε το διαζύγιο, ηθοποιός αρχίζει να καπνίζει μαριχουάνα και σύντομα εθίστηκε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ ενώ όπως περιγράφει, δεν είχε πια κανένα κέφι και διάθεση για ζωή, σχέσεις και καριέρα. Εξαιτίας του εθισμού της, διαταράχθηκαν και οι σχέσεις με τις κόρες της και έτσι αποφάσισε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης.