Διαφώνησαν οι κριτές του GNTM αναφορικά με την ειλικρίνεια της διαγωνιζόμενης με την Βίκυ Καγιά να προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη Σκουλό να ψηφίσει θετικά για εκείνη.

Η Κωνσταντίνα 19 χρόνων με το παρουσιαστικό της να κερδίζει γρήγορα τους κριτές του GNTM. Για την ακρίβεια τους τρεις από τους τέσσερις, αλλά και την Ζενεβιέβ που την συνάντησε πριν εκείνη βρεθεί μπροστά στη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη. Ωστόσο, η Ζενεβιέβ της έκανε ένα σχόλιο για τα μαλλιά της, που πίστευε πως ήταν πολύ μακριά, «κουρτίνα», όπως τα χαρακτήρισε.

Η διαφωνία Καγιά - Σκουλού για τη διαγωνιζόμενη του GNTM

Ενθουσιασμένη ήταν η Βίκυ Καγιά με την διαγωνιζόμενη, που προσπαθούσε να αποσπάσει θετικά σχόλια και από τον Δημήτρη Σκουλό. «Θα μου φύγει και η φράντζα, δεν μπορεί να είσαι αρνητικός με αυτό το παιδί» ακούγεται να του λέει η Βίκυ Καγιά.

«Μήπως είναι ρόλος; Μήπως είναι απλά διαβασμένη και λέει αυτό που θέλουμε να ακούσουμε» τις αντέταξε ο φωτογράφος. «Ακόμη κι αν κάνει αυτό, καλώς κάνει γιατί θέλει να μπει σε ένα φιλικό πλαίσιο συνεργασίας» του απάντησε η Βίκυ Καγιά.

Για την ιστορία, ο Δημήτρης Σκουλός πείστηκε και στο τέλος ψήφισε και εκείνος θετικά για την 19χρονη Κωνσταντίνα που θα βρεθεί στο bootcamp του GNTM.


https://youtu.be/U8koX1CyrWY