Η νικήτρια του περσινού GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV Έθνος και στον Άκη Φωτόπουλο, είπε μεταξύ άλλων τη γνώμη της για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι και αποκάλυψε ποια παίκτρια έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής.

Πώς είδατε την πρεμιέρα του «GNTM 2»;

Η πρεμιέρα μού θύμισε παλιές, καλές στιγμές.

Ποια στιγμή ξεχωρίσατε;

Ξεχώρισα μια ιδιαίτερη συμμετέχουσα που μίλησε για τον έντονο ρατσισμό που έχει βιώσει στη χώρα μας και αποκάλυψε πως δεν είχε πολλούς φίλους στην εφηβεία της. κάτι που έκανε τον Άγγελο Μπράτη να σηκωθεί από την καρέκλα του κλαίγοντας και να την αγκαλιάσει.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στον νέο κύκλο του «GNTM»;

Εντυπωσιάστηκα με το γεγονός ότι στο φετινό «GNTN» είδα πιο ιδιαίτερα και φρέσκα πρόσωπα, και ανυπομονώ να δω περισσότερα επεισόδια.

Σας άρεσαν κάποιες κοπέλες;

Ναι, ξεχώρισα 3 – 4 κορίτσια που πιστεύω πως έχουν πιθανότητες να εξελιχθούν σε επαγγελματίες μοντέλα, εάν πληρούν και άλλα βασικά κριτήρια εκτός από την ωραία εμφάνιση, όπως χαρακτήρα, επαγγελματική συμπεριφορά, ταλέντο.

Είναι πιο αυστηροί αυτήν τη σεζόν οι κριτές;

Τα κριτήρια που απαιτεί ο χώρος του μόντελινγκ είναι τόσο αυστηρά όσο και οι κριτές. Το ίδιο αυστηροί είναι και φέτος.

Οι υποψήφιες φέτος είναι πιο διαβασμένες σε σχέση με εσάς;

Ναι, φυσικά, θεωρώ πως κάποιες έχουν πάει διαβασμένες και προετοιμασμένες σε όλα τα επίπεδα, εφόσον έχουν παρακολουθήσει ό,τι συνέβη στον πρώτο κύκλο.