Η Πέμη Ζούνη μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και για τη δικαστική διαμάχη που έχει με φίλη της θεατρική παραγωγό, η οποία πριν από λίγους μήνες πήρε τεράστιες διαστάσεις. «Αυτό είναι στα δικαστήρια και δεν έχω βγει να κάνω δηλώσεις. Οι λεπτομέρειες και η περιπέτεια αυτή είναι τρομακτικά πολύπλοκη, οπότε μόνο ένας εισαγγελέας μπορεί να το μελετήσει και περιμένουμε…», δήλωσε η ηθοποιός, όπως αναφέρει το zappit.

Στη συνέχεια η Πέμη Ζούνη εξομολογήθηκε: «Είχε μεγάλο κόστος για μένα. Πληγώθηκε πάρα πολύ η αξιοπιστία μου, η αξιοπρέπειά μου… Κι αυτό για να το σηκώσεις θέλει λίγο δύναμη και με βοήθησαν άνθρωποι που ήταν κοντά μου, άνθρωποι που δεν το περίμενα -μεγάλη έκπληξη- και προδόθηκα από ανθρώπους που δεν το περίμενα.

Ακούω ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος με υπερασπιζόταν πίσω από την πλάτη μου έξαλλος! Εννοώ, ήμασταν φίλοι αλλά δεν κάνουμε παρέα κολλητή. Μετά, με παίρνει η Γιώτα Νέγκα που δεν κάνουμε παρέα, απλώς αγαπιόμαστε και μου λέει «έλα να μιλήσουμε όποτε θες για άσχετα, όχι γι’ αυτό, εδώ είμαι»…».

«Το «άδειος» είναι πολύ επιεικές. Το παλεύω», κατέληξε η Πέμη Ζούνη, αναφερόμενη στο ψυχικό κόστος της υπόθεσης.