Μεγάλο το ενδιαφέρον και φέτος υπάρχει για το Καλάβρυτα Downhill Race 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Οκτωβρίου στην μεγαλύτερη πίστα που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα για το extreme σπορ. 

Το Καλάβρυτα Downhill Race 2019 πρόκειται να φέρει στην ιστορική πόλη των Καλαβρύτων ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα αυτής της εντυπωσιακής και εναλλακτικής μορφής ποδηλασίας, με τις αιτήσεις συμμετοχών να έχουν ξεπεράσει ήδη τις 80 και την προέλευση των αθλητών να είναι από διάφορα μέρη της Ελλάδος και της Κύπρου. 

Το event αυτό που αποτελεί μέρος του πανελλήνιου πρωταθλήματος Downhill γίνεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία και πέρα από τους αθλητές συγκεντρώνει και αρκετούς θεατές που ανεβαίνουν στα Καλάβρυτα για να δουν τις εντυπωσιακές αυτές φιγούρες και τις καταβάσεις των συμμετασχόντων, σε μία από τις ομορφότερες πίστες της Ελλάδος. 


Φέτος βέβαια υπάρχει μία καθυστέρηση με τις απαραίτητες διαδικασίες που θα πρέπει να προηγηθούν πριν από τον αγώνα και αυτό λόγω της αλλαγής που έχει υπάρξει στο δημοτικό προσκήνιο, με τον Θανάση Παπαδόπουλο να παίρνει τον δημαρχιακό θώκο από τον Γιώργο Λαζουρά. Ωστόσο, οι δυσκολίες αυτές θα ξεπεραστούν και ο αγώνας θα γίνει κανονικά. 

Το Downhill Race 2019 είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπορ, με την αδρεναλίνη να εκτοξεύεται στα ύψη, τόσο για τους αθλητές και ποδηλάτες, όσο και για τους θεατές που βλέπουν τα ποδήλατα να ίπτανται από τους επιδέξιους οδηγούς τους, με τον καθένα από αυτούς να κάνει τις δικές του φιγούρες και μοναδικά κόλπα, στο κάθε αγώνισμα. 

Το Καλάβρυτα Downhill Race 2019 έρχεται για να απογειώσει και φέτος την αδρεναλίνη και να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα. Ετοιμαστείτε! Kalavrita Downhill Race Greece 2018 | XtremeGreece