Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης και εξοπλισμού Errea, η οποία θα είναι o κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Γυναικών της Ένωσής για τη σεζόν 2019-20, με την ονοματοδοσία «Errea sports By spot Team».

Η γνωστή Ιταλική αθλητική εταιρία από τις κορυφαίες στον κόσμο και 1η στο Βόλεϊ, επέλεξε να συνεργαστεί με την Ε.Σ.ΠΕ.Π., χορηγώντας σε κάθε ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών αθλητικό υλικό, καθώς επίσης προνομιακές τιμές στις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Ανδρών και τοπικό Γυναικών, καθώς και 45% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του καταλόγου της για το 2019-2020, για τα υπόλοιπα τμήματα των σωματείων της Ένωσής μας.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π. και το τμήμα marketing ευχαριστεί την εταιρεία Errea για την εμπιστοσύνη και την επιλογής να συνεργαστεί με της Ένωσή μας, καθώς επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε, ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία συζήτησης και ολοκλήρωσης αντίστοιχων χορηγιών, για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ένωσης, αλλά και στην ονοματοδοσία των ομίλων ανά αναπτυξιακό πρωτάθλημα.

Η Erreà είναι ιταλικός οίκος αθλητικού εξοπλισμού. Είναι η πρώτη ιταλική εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων που πιστοποιήθηκε με την πιστοποίηση πρότυπου Oeko-tex , η οποία εξασφαλίζει ότι τα υφάσματα ένδυσης δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Ιδρύθηκε το 1988 από τον Angelo Gandolfi και τα κεντρικά γραφεία της Erreà βρίσκονται στην Πάρμα

Η Erreà εισήλθε στην αγορά αγγλικού ποδοσφαίρου το 1994, υπογράφοντας μια συμφωνία με την τότε πλευρά της Premier League Middlesbrough που κράτησε για πολλά χρόνια. Επίσης από το 2011 μέχρι και σήμερα προμηθεύει και την Norwich City της Premier League.

Έχει καταφέρει πλέον να θεωρείται η Νο 1 εταιρεία στον χώρο του παγκόσμιου volley. Είναι αξιοσημείωτο, ότι στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών και γυναικών, εννέα (9) χώρες επέλεξαν για προμηθευτή τους την ERREA μεταξύ αυτών πολλές παραδοσιακές Εθνικές ομάδες όπως η ΙΤΑΛΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.