Ο κόσμος το έχει τούμπανο και το ζευγάρι κρυφό καμάρι.... 

Ο λόγος γιο το ερωτικό σκηνικό που παίζεται από την περσινή σχολική χρονιά μεταξύ μιας ανύπαντρης και μόνης καθηγήτριας, γύρω στα 38 με 40 και ενός μαθητή, 21 ετών, που φέρονται να είναι ερωτευμένοι, σε βαθμό πλέον που δεν μπορούν να το κρύψουν. 

Η σχέση μάλλον έχει ξεκινήσει εδώ και ορισμένους μήνες, από τη στιγμή που το ζευγάρι γνωρίστηκε. Ο νεαρός δεν μπορούσε να πάρει στην αρχή τα μάτια του πάνω από την καθηγήτριά του, η οποία ανταπέδιδε το ενδιαφέρον, με ερωτικές κλεφτές ματιές.

Η καθηγήτρια αρκετά εμφανίσιμη, καλλίγραμμη και με ενδυματολογικές επιλογές που ξεφεύγουν από το κλασικό παραδοσιακό στιλ μιας εκπαιδευτικού στο σχολείο. Από την άλλη ο νεαρός "κυνηγός", ιδιαίτερα γυμνασμένος και με ωραία σώμα. Το έδαφος έτσι υπήρχε. 

Το ζευγάρι προφανώς και δεν έμεινε μόνο στις ματιές, το φλερτ εξελίχτηκε έτσι σε έρωτα και τα ραντεβουδάκια εντός και εκτός του σχολείου έδιναν και έπαιρναν. 

Κάτι που σιγά - σιγά μαθεύτηκε και έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης στα "πηγαδάκια" μεταξύ των μαθητών αφού ο νεαρός, όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις ηλικίες, δεν μπόρεσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό, συζητώντας την "επιτυχία" του με τους φίλους του. Άσχετα αν η καθηγήτρια νομίζει πως δεν το ξέρει κανείς. 

Το θέμα είναι ότι ο έρωτας αυτός συνεχίζεται, με το ζευγάρι να ξανά σμίγει από τη στιγμή που ξεκίνησαν και πάλι τα σχολεία και την καθηγήτρια να είναι ακόμα πιο διαχυτική με τον νεαρό, κρατώντας μόνο τα προσχήματα. Προφανώς τον είχε επιθυμήσει, κάτι που μάλλον ήταν αμοιβαίο, κρίνοντας από την ανταπόκριση που της έχει δείξει ο μαθητής της.

Όπως λέγεται μάλιστα τα... ιδιαίτερα, μεταξύ της καθηγήτριας και του μαθητή, δίνονται στην τουαλέτα του σχολείου, με τον "κολλητό" του νεαρού να κρατάει τσίλιες. Ωραία ξεκίνησε η χρονιά...