Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το "45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή" στην Πάτρα που έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Νότιο Πάρκο. 

Χιλιάδες κόσμου πέρασαν και τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ από το Νότιο Πάρκο και παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις που είχε διοργανώσει η ΚΝΕ. Οι εκδηλώσεις αυτές περιείχαν από χορευτικές επιδείξεις, έκθεση βιβλίου, αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο, γκράφιτι στο Μαθητικό Στέκι έως και συναυλίες από νέους, αλλά και γνωστούς καλλιτέχνες. 

Στις ξεχωριστές στιγμές του διημέρου (ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε το Σάββατο) ήταν η συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη και της Ματούλας Ζαμάνη, την πρώτη και την δεύτερη μέρα αντίστοιχα του φεστιβάλ, με το κλαρίνο του μεγάλου Παναγιώτη Χαλκιά να κάνει με τον ήχο του τους θεατές να ανατριχιάζουν στο άκουσμά του, τους Κοινούς Θνητούς να ξεσηκώνουν με το ραπ τους τον κόσμο, τον Γραμμένο να γεμίζει τη νεανική σκηνή και τον Χρήστο Ζαραλίκο με τα αστεία του να κάνει τους πάντες να κλαίνε από τα γέλια. 

Ο κόσμος της Πάτρας και κυρίως οι νεαρές ηλικίες (μαθητές και φοιτητές) έδωσε μία δυναμική παρουσία στο Νότιο Πάρκο, σε ένα φεστιβάλ που ασφαλώς είχε τα δικά του πολιτικά μηνύματα για τις δυσκολίες της εποχής και τις συνθήκες που αναγκάζονται να ζουν οι νέοι, φοβούμενοι να κάνουν όνειρα, έχοντας ένα διαρκή άγχος για το αύριο. 

Ένα φεστιβάλ που και φέτος αγκαλιάστηκε από την Πάτρα. 


ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ