Είναι 21 χρονών και αυτό που της αρέσει να κάνει σαν χόμπι είναι να φωτογραφίζεται και να "κλείνει" τις στιγμές της ζωής της στο φωτογραφικό φακό. 

Δεν την ενδιαφέρει το μόντελινγκ, δεν θα ήθελε να γίνει μοντέλο ή να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν τo χώρο, απλώς της αρέσει να τη βγάζουν φωτογραφίες, αναγνωρίζοντας και λατρεύοντας τη μαγική ιδιότητα αυτής της τέχνης. Η Ελευθερία Πούλιου σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Γεννημένη στην Πάτρα, έχοντας αγαπήσει αυτή την πόλη, είναι ένα κορίτσι που θα έλεγε κανείς ότι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το φωτογραφικό φακό. Μια σχέση αμοιβαία και αμφίδρομη, κάτι που φαίνεται μέσα από το αποτέλεσμα της κάθε φωτογραφίας που ανεβάζει στα socila media. 

Πέρα από το να φωτογραφίζεται, η 21χρονη λατρεύει τη κίνηση και αγαπάει το χορό, έχοντας ξεκινήσει μαθήματα, δείχνοντας μία ιδιαίτερη προτίμηση στο λάτιν και στη μπατσάτα. Δεν θα την βρείτε να κάνει clubbing, να ξενυχτάει μέχρι το πρωί, είναι πιο χαμηλών τόνων ως χαρακτήρας και προσωπικότητα. 

Ο χορός όμως είναι η αδυναμία της και αυτό δεν το κρύβει, αφού την ανεβάζει ψυχολογικά κάθε φορά και της δίνει μια άλλη διάθεση. Όπως μία άλλη διάθεση καταφέρνει να μεταδώσει και η ίδια στους followers της στα social media μέσα από τις φωτογραφήσεις και τις εικόνες της, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας και ζωής, όπως καθετί που είναι ταυτόχρονα αυθεντικό και ωραίο. 

Το έμπειρο μάτι του Γιάννη Σαρηγιάννη διέκρινε όλα αυτά τα στοιχεία και την έβαλε να ποζάρει με έναν ήλιο στα χέρια της, στέλνοντας μας έτσι ακτίνες φωτός στα PC μας! 

Δείτε τις φωτογραφίες: