NEWS | 2: Ειδήσεις - 19: Αθλητισμός

Μαρτίνς: «Στόχος το πρωτάθλημα και ό,τι παραπάνω έρθει στην Ευρώπη θα είναι καλοδεχούμενο»

Sun, 15 Sep 2019 00:48:00 +0300 00:48 Patras Events logo

Μίλησε για τους στόχους του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα και μίλησε για τους στόχους του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι πρώτος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε επίσης στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League, δηλώνοντας πως ότι και να πετύχει η ομάδα στην Ευρώπη θα είναι καλοδεχούμενο, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε περήφανοι που ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στα Κύπελλα Ευρώπης. Ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα προσπαθήσουμε πραγματικά να έχουμε ποιοτική εικόνα στην διοργάνωση. Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ο στόχος μας αυτή την στιγμή είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Ξεκάθαρα θα εστιάσουμε εκεί. Στην κατάκτησή του. Και φυσικά ό,τι παραπάνω έρθει στην Ευρώπη θα είναι καλοδεχούμενο».

Για το μυστικό του Ολυμπιακού: «Δουλεύουμε καλά όλο το καλοκαίρι. Και σίγουρα είναι σημαντικό ότι οι ποδοσφαιριστές πιστεύουν στον εαυτό τους. Πέρυσι καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αποκλείοντας μία αγγλική ομάδα, φέτος φτάσαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με αρκετές προκρίσεις. Το μυστικό μας, νομίζω, είναι πως διαχειριζόμαστε έξυπνα τα νοκ άουτ παιχνίδια. Στην Πορτογαλία λένε πως πρέπει να ξεγελάσεις τους πιο δυνατούς με έναν τρόπο… ήσυχο. Θα αντιμετωπίσουμε πολύ μεγάλες ομάδες. Θα απολαύσουμε την προσπάθειά μας. Και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Για το Καραϊσκάκη και την ιστορία των μεγάλων ευρωπαϊκών νικών: «Το ένιωσα από την πρώτη μέρα που το επισκέφτηκα. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Έχω βρεθεί σε γήπεδα των εξήντα, εβδομήντα χιλιάδων και αυτό τον παλμό και την ενέργεια του Γ. Καραϊσκάκης δεν την έχω συναντήσει πουθενά. Μαζί με τον κόσμο έχουμε περισσότερη δύναμη από ό,τι θα είχαμε με εξήντα ή εβδομήντα χιλιάδες άλλους. Πιστεύω αυτό τα λέει όλα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Πάτρα, Αχαΐα, Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο patrasevents.gr

Σχετικά άρθρα

ΑΡΧΗ

loader