Η Ελλάδα είναι μια από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου κι αυτό γιατί συνδυάζει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα και είναι ιδανικός προορισμός τόσο για ξεκούραση όσο και για εξερεύνηση. Η Ήπειρος είναι μια από τις όμορφες γωνιές της.

Το μεγαλύτερο μέρος της καλύπτεται από ορεινούς όγκους, που τροφοδοτούν ποτάμια μεγάλου μήκους αλλά διαθέτει και εκπληκτικές ακτές με πολύ δημοφιλείς καλοκαιρινούς τουριστικούς προορισμούς (Σύβοτα, Πάργα, κ.α.).

Η Ήπειρος είναι μια πραγματικά ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα περιοχή της Ελλάδας με πλούσιο παρθένο φυσικό περιβάλλον. Στο εσωτερικό της υπάρχουν βουνά, δάση, εθνικοί δρυμοί, ποτάμια, λίμνες, υδροβιότοποι, κοιλάδες, με εξαιρετική άγρια ομορφιά και μοναδική χλωρίδα και πανίδα.

Η ομάδα Up Drones με τη βοήθεια του Χρήστου Παπαστεφάνου ταξίδεψε στην άγρια δύση του νομού και κατέγραψε πανέμορφες εικόνες, μοναδικές και πλούσιες σε φυσικό κάλλος και ιστορία.

Τοποθεσίες που προβάλλονται μέσα από το βίντεο. Ζάλογγο, Ηλιοβούνι, Κάστρο πέντε πηγάδια Κλεισούρα, Μέτσοβο, Φάρος Κόπραινας, Ζάλογγο, Βρυσούλα Ζέρμη, Πηγές Γκούρας, Προφ. Ηλίας Τρίκαστρο, Άρτα Γεφύρι, Αρχαίο θέατρο Νικόπολης, Λίμνη Πηγών Λούρου, Σαγιάδα, Παλιά Σαγιάδα, Κορωνήσια, Πρέβεζα.

Όπως αναφέρεται και στον τίτλο του βίντεο, «Τόση ομορφιά χωράει μόνο σε μία Ήπειρο».


Τόση ομορφιά χωράει μόνο σε μία Ήπειρο 2019. | Epirus - Greece - Up Drones