Η Αθηνά Οικονομάκου, πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο πετυχημένες καθημερινές σειρές των τελευταίων ετών.

Ο λόγος για το «Έλα στη θέση μου» την κωμική σειρά του Alpha που βρέθηκε για τρεις συνεχόμενες χρονιές πρώτη στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Η σειρά επιστρέφει πιο δυναμική και πιο φρέσκια. Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00 οι γνώριμοι αγαπημένοι ήρωες, και όχι μόνο αυτοί, έρχονται για 4η χρονιά και είναι έτοιμοι να μοιραστούν τις περιπέτειες, τους έρωτες, τις χαρές και τις λύπες τους.

Το κλίμα που επικρατεί στα πλατό είναι πάρα πολύ καλά, καθώς οι συντελεστές της σειράς έχουν έρθει πολύ κοντά και έχουν αναπτύξει φιλικές σχέσεις και κάνουν πλάκες ο ένας στον άλλον.

Αυτή τη φορά, ο Μαρίνος Κόνσολος που υποδύεται τον Αχιλλέα Καλατζή, δημοσίευσε στα InstaStories του ένα βίντεο με τη φάρσα που έκανε στην Αθηνά Οικονομάκου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η ηθοποιός ανοίγει αμέριμνη μία πόρτα και ξαφνικά αυτός εμφανίζεται μπροστά της βγάζοντας μια δυνατή κραυγή. Η Αθηνά Οικονομάκου που δεν τον έχει αντιληφθεί τρομάζει και φωνάζει, στη συνέχεια χαμογελάει αμήχανα, έχοντας καταλάβει τη βρισιά που πήγε να ξεστομίσει. «Τρομάξαμε Αθηνούλα;;;», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο βίντεο.


Η φάρσα στην Αθηνά Οικονομάκου