Άρωμα και χρώμα από το 11ο Pick Patras ECO Racing 100 πήρε η πλατεία Γεωργίου της Πάτρας τις τελευταίες ώρες, με τους Πατρινούς και τους επισκέπτες της μεγάλης γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού που έγινε θεσμός για την πόλη, να θαυμάζουν από κοντά τα οχήματα που είχαν συγκεντρωθεί στην καρδιά της αχαϊκής πρωτεύουσας. 

Οχήματα κλασικά, ανάμεσα εκ των οποίων ξεχώρισαν σίγουρα τα μονοθέσια της Fanny Flutters Racing Team της Legend Cars που έχουν φτιαχτεί και σχεδιαστεί με ένα τέτοιο τρόπο για να προκαλούν με την εμφάνισή τους, καθώς αποτελούν μικρογραφίες των ιστορικών αμερικάνικων οχημάτων της δεκαετίας του '30 και του '40. 

Δεν ήταν όμως τα μόνα οχήματα που έκαναν αίσθηση στους επισκέπτες της πλατείας Γεωργίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης κλασικών αυτοκινήτων, που γίνεται κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του 11ου Pick Patras. Ξεχώρισαν αρκετά ακόμα αγωνιστικά μοντέλα που έχουν γράψει τη δική τους σελίδα στο χώρο  του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη γίνει λόγος για τον "τυφώνα" της Lamborghini Huracán, ένα αυτοκίνητο το οποίο από τη πρώτη στιγμή που βγήκε στην αγορά έκανε αίσθηση και βρέθηκε στην πλατεία Γεωργίου για το 11o Pick Patras, κεντρίζοντας και αυτό τα βλέμματα.

Στο μεταξύ, τα μέλη των ομάδων που συμμετέχουν στο 11o Pick Patras και οι οδηγοί τους έκαναν τις τελευταίες τους προετοιμασίες πριν το event, που έχει μετατρέψει το κέντρο της Πάτρας σε ένα μικρό Μονακό. 

Δείτε φωτογραφίες: