Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο καστ της πολυσυζητημένης σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» που κάνει πρεμιέρα στα τέλη του μήνα.

Πρόκειται για την σειρά υπερπαραγωγή με την οποία ο ΑΝΤ1 φιλοδοξεί να κερδίσει τη μερίδα του λέοντος στην τηλεθέαση στην Prime Time από τη νέα σεζόν. Οι «Άγριες Μέλισσες» με ένα πλούσιο και λαμπερό καστ θα ταξιδέψουν τον τηλεθεατή πίσω στο 1958 και ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου. Λίγο πριν όμως δούμε το αποτέλεσμα της σειράς των 6 εκατ. ευρώ στην οθόνη μας, έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Φέρτης, ένας από τους ηθοποιούς της σειράς αποχωρεί από το καστ.

Ο Γιάννης Φέρτης είχε ανακοινωθεί και εμφανίζεται μάλιστα σε κάποιες από τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» σε έναν ρόλο «κλειδί» για την εξέλιξη της πλοκής. Ο Νέστορας Αγραφιώτης είναι ένας κάτοικος του χωριού όπου διαδραματίζεται η σειρά και αναλαμβάνει να γίνει ο προστάτης των τριών αδερφών που μένουν ορφανές και κινδυνεύουν από τις βλέψεις της οικογένειας Σεβαστού.

Σε επικοινωνία του iefimerida με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1, μάθαμε πως ο ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός επέλεξε να αποχωρήσει από τις «Άγριες Μέλισσες» καθώς οι απαιτήσεις των γυρισμάτων, σε συνδυασμό με τις θεατρικές του υποχρεώσεις, δεν θα του επέτρεπαν να ανταποκριθεί όπως θα έπρεπε στον ρόλο του. Από το κανάλι τονίζουν πως οι σχέσεις του Γιάννη Φέρτη με τους συντελεστές της σειράς είναι ιδιαίτερα καλές και η απόφαση ήρθε ακριβώς εξαιτίας του επαγγελματισμού που διακρίνει τον έμπειρο ηθοποιό.

Ποιος ηθοποιός αντικαθιστά τον Γιάννη Φέρτη στις «Άγριες Μέλισσες»

Ακολούθως, η παραγωγή της σειράς αναζήτησε άλλον ηθοποιό για τον ρόλο του Νέστορα Αγραγφιώτη και τον βρήκε στο πρόσωπο ενός ιδιαίτερα αγαπητού καλλιτέχνη. Ο Παύλος Ορκόπουλος ολοκλήρωσε την πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς «Το Σόι Σου» το περασμένο καλοκαίρι και ετοιμάζεται να εμφανιστεί στην υπερπαραγωγή του σίριαλ «Άγριες Μέλισσες».Άγριες Μέλισσες | Trailer HD Πρεμιέρα Κυριακή 29/9 20:45 και Δευτέρα ως Πέμπτη 22:45 στον ΑΝΤ1