Η Demi Moore στα 56 της χρόνια συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να θεωρείται μία από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Αυτή τη φορά η διάσημη ηθοποιός ποζάρει για το εξώφυλλο του «Harper's Bazaar»  γυμνή, φορώντας μόνο ένα πελώριο φούξια καπέλο.

«Γίνε ο καλύτερος εαυτός σου σε κάθε ηλικία» αναγράφεται στο εξώφυλλο του περιοδικού και προσθέτει: «Δείξε καλύτερη γυμνή» σημειώνοντας πως η Demi Moore τα αποκαλύπτει όλα, από την αγάπη, την απώλεια και την νίκη της ενάντια στις εξαρτήσεις.


Στη συνέντευξή της, η Demi Moore μιλά για τη δύσκολη παιδική ηλικία, η οποία και έλαβε τέλος όταν πάλευε να σώσει τη μητέρα της από την αυτοκτονία. «Το επόμενο που θυμάμαι είναι να χρησιμοποιώ τα μικρά παιδικά δάχτυλά μου, προκειμένου να βγάλω τα χάπια που είχε προσπαθήσει να καταπιεί η μητέρα μου από το στόμα της, ενώ ο πατέρας μου το κρατούσε ανοιχτό και μου έλεγε τι να κάνω» εξομολογήθηκε η σταρ για την τραυματική εκείνη εμπειρία και στη συνέχεια τόνισε: «Κάτι βαθιά μέσα μου άλλαξε τότε και δεν επανήλθε ποτέ. Η παιδική μου ηλικία είχε τελειώσει».

«Σαν γυναίκα μητέρα και σύζυγος, υπάρχουν ορισμένες αξίες που κρατώ ιερές και σε αυτό το πνεύμα αποφάσισα να προχωρήσω στη ζωή μου» δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξή της η Demi Moore, η οποία πόζαρε γυμνή τελευταία φορά για εξώφυλλο περιοδικού το 1991.


Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Ghost μίλησε επίσης και για τα προβλήματα που είχε με το αλκοόλ, μια εξάρτηση που απέκτησε στα 20 της χρόνια, την «ξαναβρήκε» στα 40 της και κατάφερε να τη νικήσει εφόσον έκλεισε τα 40 της χρόνια.

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να γεννήσω φυσιολογικά, δεν ήθελα να χάσω στιγμή. Και εξ αυτού βίωσα τον πόνο. Με τον ίδιο τρόπο, το να παραμένω νηφάλια σημαίνει πως δεν θέλω να χάνω στιγμές από τη ζωή μου, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως υποβάλω τον εαυτό μου σε κάποιον πόνο».