Μια παράσταση ανεβαίνει στα Κάτω Πετράλωνα και στο θέατρο Αλκμήνη, μια παράσταση που έχει ένα έντονο άρωμα Πάτρας, από την στιγμή που όλοι οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε αυτή, έχουν κάτι κοινό. 

Έχουν σπουδάσει στην Πάτρα, έχοντας πάρει το πτυχίο τους από την Δραματική Σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Η παράσταση αυτή ονομάζεται "'Άγχος" και έχει να κάνει με ένα ζήτημα αρκετά σύγχρονο, αν λάβουμε υπόψη μας ότι το άγχος είναι ένα κυρίαρχο συναίσθημα που έχουμε όλοι μας, με τις καταστάσεις και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούμε. 

Το καστ της παράστασης χαρακτηρίζεται από το νεανικό στοιχείο των συντελεστών της, με τους Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Ελένη Ανδρικοπούλου, Γιώργο Ζυγούρη, Κώστας Κουτρουμπή, Αντώνης Κυριακάκη, Χριστίνα Ντέμου, Στέλιο Παυλόπουλο να ανεβαίνουν πάνω στο σανίδι, ενώ τη σκηνοθεσία και την κίνηση έχει ο Ευθύμης Χρήστου. 

Την επιμέλεια του σκηνικού χώρου έχει Βενετία Νεστορίδου, τις φωτογραφίες η Μαρία Μαλεβή Σπένδου, τον σχεδιασμό της αφίσας η Ελπίδα Ζαχαράκη, ενώ το κείμενο και την δραματική επεξεργασία οι ηθοποιοί. 


Το έργο είναι αφιερωμένο σε όσους φοβούνται και η υπόθεση του είναι βασισμένη στο ΚΒΕΤΣ του Steven Berkoff.  "Ένα σπίτι καλά κλεισμένο. Μία ξαφνική επίσκεψη. Μία επίσκεψη που πυροδοτεί μια σειρά από γεγονότα τα οποία θα αλλάξουν τις ζωές όλων. Με κύριο, βασικό και ίσως μοναδικό πρωταγωνιστή το "Άγχος". Μια παράσταση για όλα αυτά που δεν λέγονται.

Μια ιστορία που λίγο πολύ ζούμε όλοι. Η σκέψη που μουρμουράει στο κεφάλι μας, το άγχος για το πώς θα φανούμε, ο φόβος για το που θα πάμε. Μια αμιγώς προσωπική μελέτη πάνω στην από κοινού αφήγηση μιας ιστορίας με αφορμή τα όσα λέγονται σε αυτήν και με εργαλεία τα όσα δεν τολμούν, ίσως ποτέ, να ειπωθούν" αναφέρονται μεταξύ άλλων στο κείμενο της υπόθεσης του έργου. 

Το "Άγχος" θα παιχθεί για έξι μόνο παραστάσεις, κάνοντας πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη και ολοκληρώνεται στις 15 Οκτωβρίου. Μια παράσταση που είπαμε. Έχει έντονο άρωμα Πάτρας χάρις στην Δραματική Σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας που βγάζει συνεχώς νέους ανθρώπους και φυντάνια, δίνοντας στο θέατρο έναν νέο αέρα.