Νέες καταγγελίες έχουν φτάσει στην Αστυνομία για τις κόντρες που κάνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα νεαροί με μηχανές μεγάλου κυβισμού και φτιαγμένα μηχανάκια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι καταγγελίες αυτές αφορούν την παλαιά εθνική οδό των Πατρών Πύργου και έχουν γίνει από τους κατοίκους των γύρω περιοχών, των Τσουκαλαϊκών, των Καμινίων, αλλά και του Αλισσού που ξυπνούν έντρομοι τη νύχτα από τον θόρυβο των μηχανών και την φασαρία που γίνεται από τους νεαρούς. 

Οι κόντρες αυτές είναι ακόμα πιο επικίνδυνες από αυτές που γίνονται στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Περιμετρική ή στην Πατρών Κλάους αφού ο δρόμος της Πατρών - Πύργου, έχει τα γνωστά προβλήματα, ενώ υπάρχουν στροφές που μπορούν να βγάλουν τους "διαγωνιζόμενους" νεαρούς εκτός... πίστας, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. 

Άλλωστε, ο δρόμος της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών Πύργου περιτριγυρίζεται από σπίτια. Η Αστυνομία διερευνά τις καταγγελίες και πρόκειται να παρέμβει για το όλο ζήτημα, θέλοντας να βάλει ένα τέλος στο φαινόμενο αυτό με τις κόντρες, τη στιγμή μάλιστα που ολοένα και αυξάνονται τα θύματα των τροχαίων, με νεαρούς οδηγούς δικυκλιστές να χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο.