Το Open Beyond ετοιμάζει το δικό του δυναμικό μπάσιμο στον χώρο της μυθοπλασίας και το κύριο του εφόδιο πάνω σε όλο αυτό θα είναι μία παραγωγή στην οποία έχει επενδύσει πολλά. 

Μιλάμε ασφαλώς για το "Κόκκινο Ποτάμι" σε σκηνοθεσία του μαιτρ του είδους του Μανούσου Μανουσάκη, μία σειρά που θα έχει και αυτή ένα πατρινό άρωμα, όπως και αρκετές ακόμα σειρές που πρόκειται να δούμε την φετινή τηλεοπτική σεζόν στην μικρή μας οθόνη. 

Πέρα από την Έλλη Τρίγγου που είναι στο καστ των ηθοποιών με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, την δική του παρουσία στο μεγάλο αυτό project του Open θα έχει και ο Πατρινός ηθοποιός Ανδρέας Βούλγαρης. Ο Ανδρέας Βούλγαρης μάλιστα θα έχει τον ρόλο του Ίλαρχου Σπαθάρη, ένα πρόσωπο που υπήρχε στην πραγματικότητα και παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής του έργου. 

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη και μεταφέρεται στην μικρή οθόνη μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη, ενώ η υπόθεση ξετυλίγει το χρονικό της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, μέσα από μια συγκλονιστική ερωτική ιστορία που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. 


Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Απρίλιο και έχουν γίνει στη Ξάνθη, στην Βέροια, στην Δράμα, αλλά και στο εξωτερικό, στη Γαλλία και στην Ρωσία. Πρόκειται με λίγα λόγια για μία υπερπαραγωγή που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του Open στη φετινή τηλεοπτική σεζόν. 

Η σειρά αναμένεται να προβληθεί από τον Οκτώβριο και μετά. Ο Ανδρέας Βούλγαρης με την παρουσία του στην σειρά αυτή επιστρέφει στην μικρή οθόνη, μετά τη συμμετοχή του στο περσινό σήριαλ του Ant1 "Η επιστροφή" και σίγουρα αυτό είναι κάτι που περιμένουν με ανυπομονησία οι φίλοι του και οι άνθρωποι του, στην Πάτρα, στην πόλη που έχει μεγαλώσει.