Το «X-Factor» μπορεί να έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα, στο «Voice» όμως την ίδια ώρα ακόμα ψάχνονται. Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα συζητήθηκε το θέμα και συγκεκριμένα σχολιάστηκε η απόφαση του Κωστή Μαραβέγια να φύγει από το σόου και να αφήσει αδειανή τη θέση του τέταρτου κριτή.

Συγκεκριμένα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε: «Σήμερα είναι η μέρα μηδέν για το Voice. Έρχεται ο Acun Ilicali στην Ελλάδα να βάλει ένα τέλος σε όλα, να μπουν οι υπογραφές… Μέχρι την Παρασκευή πρέπει να έχει λήξει το θέμα, να έχουν μπει οι υπογραφές με τους κριτές, να έχει βρεθεί ο παρουσιαστής, ή η παρουσιάστρια και από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ξεκινάμε με το θέμα των κριτών, αυτή τη στιγμή είναι στο παρά πέντε να υπογράψει ο Αντώνης Ρέμος. Αν υπογράψει θα είναι ο τέταρτος κριτής».

Ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να σχολιάσει τα όσα είπε η συνεργάτιδα του και μεταξύ άλλων είπε για τον Κωστή Μαραβέγια: «Ο Μαραβέγιας την έκανε τελευταία στιγμή χωρίς καν να ενημερώσει, απαράδεκτος. Παιδιά, απαράδεκτος, συγγνώμη. Πώς ενημέρωσε; Λίγες ώρες πριν κάνει το ποστ στο Instagram. Ένας επαγγελματίας δεν ανακοινώνει λίγες ώρες πριν κάνει το ποστάρισμα ότι εγώ θα την κάνω και δεν θα είμαι. Προφανώς δεν τα βρήκαν στα λεφτά, αλλά δεν το κάνεις έτσι».


Γιώργος Λιάγκας: Έριξε τα βέλη του στον Κωστή Μαραβέγια! «Είναι απαράδεκτος»