Η Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Χριστίνα Αλεξοπούλου συμμετείχε χθες, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στις εργασίες της Προσυνεδριακής εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα.

Στην ομιλία της, η κυρία Αλεξοπούλου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο σημαντικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η νεολαία του κόμματος, που η ίδια υπηρέτησε στο πρόσφατο παρελθόν, ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. 

Στη συνέχεια, τόνισε την ανάγκη, οι νέοι, που αποτελούν το πιο ελπιδοφόρο και ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, να αναλάβουν δράση στα κοινά και να συνθέσουν μια νεολαία που θα βρίσκεται πραγματικά στην πρωτοπορία, με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο και όχι στις παθογένειες του χθες.

Κλείνοντας την ομιλία της, η κυρία Αλεξοπούλου υπογράμμισε ότι η επιτυχία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στηρίχθηκε πάντα στους κοινούς αγώνες με τη νεολαία του και μια σύγχρονη, δημιουργική πολιτική νεολαία που θα δώσει το στίγμα της, θα βοηθήσει σημαντικά την πολιτική αλλαγή που συντελείται στη χώρα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.