Μετά από χρόνια επιτυχημένης πορείας στο κατάστημα APLOPOLIS, η οικογένεια του Μάκη και Γρηγόρη Βέργου, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου εγκαινίασαν το νέο κατάστημα της CANDIA στην πόλη μας, αναπτύσσοντας την επιχειρηματική τους δραστηριότητα με ένα νέο εξειδικευμένο κατάστημα με στρώματα και προϊόντα ύπνου. 

Πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης του επιχειρηματικού κόσμου και δημοσιογράφοι παρευρέθησαν στην όμορφη αυτή εκδήλωση με την μουσική, τη διακόσμηση, το catering και το φωτισμό να συνθέτουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα. 

Το κατάστημα βρίσκεται στην κεντρική είσοδο της πόλης και αποτελεί σημείο συνάντησης για όποιον ενδιαφέρεται για στρώματα, κρεβάτια και αξεσουάρ ύπνου. Το κατάστημα εκτείνεται σε περίπου 150 τ.μ. και έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα των νέων βραβευμένων concept stores CANDIA με τη φιλοσοφία του Wake up in the Mediterranean.

Εντός του καταστήματος οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το στρώμα που τους ταιριάζει με την καθοδήγηση των sleep experts της Candia. Η μεγάλη ποικιλία στρωμάτων που διαθέτει, με "ναυαρχίδα" την σειρά χειροποίητων στρωμάτων BODYFIX, σε συνδυασμό με τις νέες συλλογές κρεβατιών καλύπτουν και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Η CANDIA συνεχίζει την δυναμική της παρουσία στον παγκόσμιο χάρτη και προσβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της.