Το άκουσα και είπα αποκλείεται. Το είδα και μου φαίνεται ακόμη απίστευτο, οφθαλμΑΠΑΤΗ!

Το 7ο συνέδριο περιφερειακής ανάπτυξης που διοργανώνει η εφημερίδα Πελοπόννησος εμπορευματοποιήθηκε πλήρως, πρωτότυπη μπίζνα νέου τύπου…

Για να παρακολουθήσεις το «συνέδριο» δηλαδή για να ακούσεις υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για την περίφημη περιφερειακή ανάπτυξη πληρώνεις 60euro!!! αν θες να συνφάγεις μαζί τους πληρώνεις άλλα 60euro!! Μόνο τιμή για φωτογράφηση δεν προέβλεψαν!!! Για του λόγου το αληθές δείτε το σύνδεσμο http://www.pelopevents.gr/7o-Anaptiksiako-Synedrio-dilosi-symmetohis.

Και καλά οι οργανωτές του συνέδριου επιχείρηση είναι επιχειρηματικά σκέφτονται!! αλλά οι φορείς, οι υπουργοί και οι βουλευτές γνωρίζουν ότι τιμολογήθηκε η παρουσία τους και η ομιλία τους?

Αν κρίνω από τη ΠΕΔ της οποίας είμαι μέλος του Δ.Σ. τέτοια ενημέρωση εμπορευματοποίησης με τιμολόγηση της «περιφερειακής ανάπτυξης»!! δεν υπήρχε στην επιστολή για συνδιοργάνωση.

Θέλω να πιστεύω ότι οι βουλευτές της αριστεράς και οι φορείς που σέβονται το ρόλο τους θα απέχουν από αυτή την εμποροπανήγυρη.

Στην εποχή που όλα πουλιούνται κι αγοράζονται, εμείς ας σπάσουμε την παράδοση δεν θα αγοράσουμε ούτε ομιλίες, ούτε δείπνα, ούτε τέτοια ανάπτυξη.