Με τη μεγαλύτερη και πιο θεαματική διοργάνωση αρχίζει η φετινή αγωνιστική περίοδος, με τους αγώνες της Α1 Ανδρών να διεξάγονται στη Πάτρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Κουκούλι.

Οι δέκα ομάδες της μεγάλης κατηγορίας θα συγκεντρωθούν στη Πάτρα για να παίξουν τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για τους αγώνες με το υψηλότερο επίπεδο στο ελληνικό πιγκ-πογκ, καθώς αγωνίζονται οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές, αλλά και κορυφαίοι ξένοι αθλητές που έχουν μεταγραφεί σε ελληνικές ομάδες.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι από τη περιφέρεια δυτικής Ελλάδας συμμετέχουν ο Ίφιτος Πατρών που θα κατέβει με τους Γιάγκου Μάριο, Κορδούτη Ιάσωνα και Κύρου Κλαούντιο και η ομάδα της Βόχας με τους Alexandrov Teodor, Σιάχο Νίκο, Ελέζογλου Μάριο.

Στους αγώνες συμμετέχουν παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος, και όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

Είναι μία διοργάνωση μεγάλων απαιτήσεων που περιμένουν με αγωνία οι φίλοι του πιγκ – πογκ στη Πάτρα και αναμένεται να γεμίσουν το ΚΓ κουκούλι για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το παρακάτω: