Η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Κώστα Πελετίδη και του Νεκτάριου Φαρμάκη, από τη στιγμή που ανέλαβαν τα ηνία του δήμου και της περιφέρειας αντίστοιχα, είναι γεγονός και έγινε το πρωί της Τρίτης. 

Η συνάντηση ήταν κλειστή και κράτησε σχεδόν μία ώρα. Στο γραφείο του δήμαρχου εκτός του Νεκτάριου Φαρμάκη από πλευράς περιφέρειας ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη Γιάννης Μάκκας, ενώ λίγο μετά το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος. 

Από πλευράς δήμου εκτός του Κώστα Πελετίδη στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος έργων και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, Χρήστος Κορδάς και o αντιδήμαρχος καθαριότητας και προγραμματισμού Νίκος Ασπράγκαθος.  Η συνάντηση έγινε μέσα σε καλό κλίμα και σύμφωνα με πληροφορίες τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τον δήμο και την περιφέρεια. 

Ωστόσο, με βάση τα όσα δήλωσαν οι παριστάμενοι της συνάντησης, το μεγαλύτερο βάρος δόθηκε στο θέμα του Λαδόπουλου, αλλά και σε έργα που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα βιώσιμης αστικής ανάπτυξης του ΕΣΠΑ, κυρίως την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Πάτρας και της άνω πόλης. 

Θέματα επίσης που απασχόλησαν τις δύο πλευρές ήταν και αυτό του θαλάσσιου μετώπου, της έλευσης του τρένου, το φράγμα Πείρου Παραπείρου, αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πολιτικό προστασία εν όψει του χειμώνα.

Σε γενικές γραμμές η συνάντηση κύλησε σε αρκετά καλό και ικανοποιητικό επίπεδο, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για διάφορα ζητήματα μπαίνοντας αυτή τη φορά σε περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, φέρνοντας μαζί τους και τους υπαλλήλους των αντίστοιχων υπηρεσιών τους. 

Δείτε τα όσα δήλωσε ο νέος περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης για τη συνάντηση που έγινε. 


Πρώτη επίσκεψη Φαρμάκη - Πελετίδη στο δημαρχείο