Σε μία δημόσια καταγγελία προχώρησε ο Γιάγκος Ραυτόπουλος για ένα περιστατικό που είδε ο ίδιος με τα μάτια του, σε υποκατάστημα τραπέζης στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στην ανάρτησή του, πάνω από 20 συνταξιούχοι στην πλειοψηφία τους, περίμεναν στην ουρά του ταμείου και "εκδιώχθηκαν από το κατάστημα μετά από προσβλητική ύψωση φωνής της υπεύθυνης, με τη δικαιολογία να εξυπηρετηθεί συγκεκριμένη πελάτισσα η οποία συνδέεται με λάθος του ενός από τα δύο σε λειτουργία ΑΤΜ". 

Ο ίδιος αφού θέτει μία σειρά ερωτημάτων προς τους υπεύθυνους του υποκαταστήματος της τράπεζας, τονίζει μεταξύ άλλων: "Ο χρόνος της συγκεκριμένης πελάτισσας έχει μεγαλύτερη αξία από το άθροισμα του χρόνου αναμονής πλέον μισάωρου 20 φουκαράδων που δεν μπορούν να υπερασπιστούν το δίκιο τους, καταπίνοντας το πρωινό δηλητήριο που τους ταΐσατε; ". 

Μάλιστα με βάση την καταγγελία οι υπάλληλοι "ύψωσαν τη φωνή τους στα ε γερόντια για να καταπνίξουν τις δικαιολογημένες αντιδράσεις τους" και συνεχίζει λέγοντας: "Το να εξυπηρετούσατε την "χρυσή" πελάτισσα κλείνοντας της ραντεβού σε νεκρό για το κοινό χρόνο δεν σας πέρασε ως λύση καν από το μυαλό;". 

Ο καταγγέλλων στην ανάρτηση του αναφέρει ότι ως ένδειξη διαμαρτυρίας αποσύρει από σήμερα κιόλας τις καταθέσεις του από τη συγκεκριμένη τράπεζα, μέχρι οι υπάλληλοι να ανακοινώσουν μια δημόσια απολογία στους ανθρώπους αυτούς. Ως υστερόγραφο καταλήγει στην ανάρτηση του ως εξής: "Ας ελπίσουμε το κόστος από την διαπόμπευση της απανθρωπιάς και αντιεπαγγελματισμού σας, να σας διδάξει πως ο χρόνος ενός "χρυσού" πελάτη δεν είναι ανώτερος από τον χρόνο πολλών φτωχών και αδύναμων ηλικιωμένων".