Η δημοτική αρχή του δήμου δυτικής Αχαΐας, διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και το δικαίωμα του δημότη στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, ενημερώνει ότι πλέον τα δημοτικά συμβούλια θα μεταδίδονται ζωντανά στο διαδικτυακό κανάλι (https://www.youtube.com/channel/UC9uFzLxuRQWnnNf2jtynd1Q/live?fbclid=IwAR2v0SU_ZZL506mUuGpUJvefXL4ip8EImW4F1pzODHyTPm5O5w8kFeJkmlA) του Δήμου.

Με αυτόν τον τρόπο οι κάτοικοι του δήμου θα έχουν άμεση πρόσβαση στην πληροφόρηση και θα μπορούν να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου καθώς και τις αποφάσεις που θα παίρνονται ή μη.

"Η διάθεση όλων μας είναι να βάλουμε τα θεμέλια για τη σωστή ενημέρωση των δημοτών μας, μέσα σε κλίμα διαφάνειας και υπευθυνότητας" αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου.

Τέλος, αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 1:00μ.μ. ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Κουνάβης θα πραγματοποιήσει συνάντηση των μελών του Προεδρείου με συμμετοχή και της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Αχαΐας» προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.