Ο αγαπημένος αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη, Παναγιώτης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βούλα.

Ο παρουσιαστής μαζί με την σύζυγό του, ταξίδεψαν μέχρι την Θεσσαλονίκη για το ευτυχές γεγονός. Είναι γιατρός και τον είχαμε γνωρίσει σε επεισόδιο του World Party στην Κένυα με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο maxi φόρεμα, ανεβάζοντας πολλές και εντυπωσιακές φωτογραφίες στα social media.

Το γνωστό ζευγάρι που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου τους με ένα ταξίδι στην Καππαδοκία, επέστρεψε στην πατρίδα του την Θεσσαλονίκη για το σημαντικό γεγονός.


Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε ενημερώσει τους οπαδούς του στο Instagram για τον επικείμενο γάμο του αδερφού του, όταν πριν από δύο περίπου μήνες, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία που τον έδειχνε να προβάρει το κοστούμι του, που του το έραψε ο γνωστός σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος.

Ως λάτρης των social media και ο Σάκης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, τον εντυπωσιακό ποντιακό χορό που χόρεψε έξω από την εκκλησία.


O Σάκης Τανιμανίδης ντύνει γαμπρό τον αδελφό του 1


Παντρεύτηκε ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη - Η σέξι εμφάνιση της Μπόμπα


Παντρεύτηκε ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη - Η σέξι εμφάνιση της Μπόμπα