Αρκετές "μουρμούρες" ακούστηκαν από τους εθελοντές των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας για το πάρτι που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή, μία μέρα μετά το τέλος των αγώνων και την τελετή λήξης. 

Το πάρτι αυτό που είχε ένα αποχαιρετιστήριο χαρακτήρα τόσο για τους εθελοντές, όσο και για τους εργαζόμενους που έζησαν από κοντά όλη αυτή την διοργάνωση, δεν είχε κόσμο, ενώ η μοναδική ανακοίνωση που έγινε για αυτό ήταν τα μηνύματα που έστελναν τα μέλη της οργανωτικής στους εθελοντές και στους εργαζόμενους για να δώσουν το παρών. 

Αυτό πάντως που ξένισε τον κόσμο που πήγε εκεί ήταν τα χρήματα που τους ζητούσαν να δώσουν σε περίπτωση που οι εθελοντές παράγγελναν και δεύτερο ποτό. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την μειωμένη προσέλευση του κόσμου χάλασε την όλη γιορτή που θα μπορούσε να είχε ένα συγκινησιακό κλίμα και έδωσε τροφή για σχόλια κατά της οργανωτικής επιτροπής που το είχε διοργανώσει. 

Μάλιστα, ορισμένα μέλη της οργανωτικής που ήταν στην Πάτρα από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, μαθαίνοντας ότι ζητούν από τους εθελοντές που όλο αυτό το διάστημα έδωσαν και τη ψυχή τους ακόμα για να βοηθήσουν στην επιτυχία της διοργάνωσης, έγιναν έξω φρενών και διαμαρτυρήθηκαν. Όμως ήταν αργά. Το κακό είχε γίνει και το πάρτι είχε χαλάσει.