Ήρθαν από το Σίντνεϊ της Αυστραλίας στην Πάτρα για έναν σκοπό. Για να ενώσουν τις ψυχές και τις καρδιές τους, αυτή τη φορά σε έναν θρησκευτικό γάμο, έχοντας τις ευλογίες του Θεού για το υπόλοιπο της ζωής τους που θέλουν να περάσουν μαζί. 

Ως εδώ καλά. Ένα ερωτευμένο ζευγάρι που έφυγε πριν από μερικά χρόνια από την Πάτρα για να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη στην Αυστραλία, όπως ο Ανδρέας Ζαγορίτης και η Χριστίνα Ηλιοπούλου, δεν θα μπορούσαν παρά να κάνουν ένα ρομαντικό γάμο, γεμάτο από συγκίνηση και αγάπη, έχοντας αντέξει τη δυσκολία της μετανάστευσης σε μία ξένη χώρα, κάτι που προφανώς τους έφερε ακόμα πιο κοντά.  

Η είδηση έτσι με τον γάμο αυτόν δεν είναι ο ρομαντισμός που αναδείκνυε η ένωση των δύο αυτών ανθρώπων, σε όλη την διάρκεια του μυστηρίου,  αλλά το μοναδικό σόου που πρόσφεραν στους καλεσμένους τους στη δεξίωση, μετατρέποντας τους σε θεατές, κάνοντας τους στο τέλος να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Ο γαμπρός Ανδρέας Ζαγορίτης είναι χορευτής break dance και μαζί με τη νύφη που έχει και αυτή φοβερές χορευτικές ικανότητες, αλλά και έχοντας στο πλευρό του χορευτές που έκανε φίλους μέσα από όλη αυτή τη διαδρομή που είχε όταν ήταν στην Πάτρα, διοργάνωσε ένα χορευτικό σόου break dance  - και όχι μόνο -  που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αυτά που βλέπουμε στους χορευτικούς διαγωνισμούς ή στα αντίστοιχα πάρτι. 

Το νεόνυμφο ζευγάρι μαζί με τους χορευτές Πλάτωνα Ραλάτο και τον Νίκο Δημητριάδη από τους Man Of Skills, αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια του ενός εκ των δύο κουμπάρων Θωμά Ζαρναβέλη (και αυτός χορευτής του break dance), έδωσαν ένα κανονικό σόου που είχε ως φόντο την αγάπη τους και την ένωση τους.

Ήταν σαν ένα ρυθμικό ταξίδι χορευτικών κινήσεων που ξεκίνησε από τη γνωριμία τους και σταμάτησε στον γάμο τους για να συνεχιστεί πιθανότατα σε μία άλλη πίστα της ζωής, έχοντας ως οδηγό και "τιμονιέρη" την αγάπη και τον έρωτα τους.


Wedding first (break)dance !!!

Τα παιδιά συνεχίζουν και ζουν στην μακρινή Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Σίντνεϊ και έτσι σύντομα αναμένεται να επιστρέψουν εκεί, φεύγοντας από την πόλη της και την... μαμά πατρίδα. 

Σίγουρα όμως θα έχουν να θυμούνται πολλά από το γάμο τους, όπως και οι καλεσμένοι τους που είδαν από κοντά αυτό το σόου, μένοντας αμφότεροι με τις αναμνήσεις και τη νοσταλγία μιας έτσι και αλλιώς υπέροχης βραδιάς που έζησαν στην αγαπημένη τους Πάτρα, ταξιδεύοντας από την μία άκρη του κόσμου στην άλλη για να παντρευτούν στη γη που γεννήθηκαν. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γάμος έγινε στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στα Ζαρουχλείκα (είναι παλαιοημερολογίτικη και αυτό λέει πολλά για το πόσο ήθελαν αυτά τα δύο παιδιά να ενώσουν τις ζωές τους με βάση την εκκλησιαστική και ορθόδοξη παράδοση), ενώ το τραπέζι έγινε στο ξενοδοχείο του Porto Rio, μπροστά από την πισίνα, εκεί όπου έγινε και το σόου που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων. 

Κουμπάροι του νεόνυμφου ζευγαριού ήταν η Χριστίνα Βρεττού και ο Θωμάς Ζαρναβέλης. Να ζήσουν λοιπόν τα παιδιά και τις καλύτερες ευχές και από εμάς!