Για ακόμη μιά χρονιά η εταιρεία Novo Nordisk Hellas με την Ομάδα "Run to change Diabetes" σε συνεργασία με το σύλλογό μας , συμμετέχει την Κυριακή 6/10/2019 στο δρομικό γεγονός "Run Greece Πάτρας" που θα διεξαχθεί στη πλατεία Γεωργίου Α’ στη Πάτρα.
Η συμμετοχή με την ομάδα μας είναι ΔΩΡΕΑΝ , και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2019 με μήνυμα στη σελίδα μας με τα απαραίτητα στοιχεία ή με μήνυμα στο κινητό του συλλόγου 6934030028.
Σας περιμένουμε όλους για ακόμη μία χρονιά για να περάσουμε το μήνυμα ότι η άσκηση μπορεί να βελτιώσει και να αλλάξει το ΔΙΑΒΗΤΗ μας είτε τρέχοντας , είτε περπατώντας !!
Τα στοιχεία που θα χρειαστούμε για την έγκυρη συμμετοχή σας είναι :
1) Η απόσταση που επιθυμείτε να συμμετέχετε
2) Επώνυμο (λατινικοί χαρακτήρες)
3) Όνομα (λατινικοί χαρακτήρες
4) Επώνυμο (ελληνικοί χαρακτήρες)
5) Όνομα (ελληνικοί χαρακτήρες)
6) Όνομα Πατρός
7) Ημερομηνία Γέννησης
8) Φύλο
9) Εθνικότητα
10) email
11) Κινητό Τηλέφωνο
12) Τηλέφωνο Επικοινωνίας σε περίπτωση ανάγκης
13)Πόλη
14)Χώρα
15) Μέγεθος για το Τεχνικό T-shirt
Η συμμετοχή στον Αγώνα 10χλμ επιτρέπεται σε όσους και όσες έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι/ες το 2004 και μεγαλύτεροι/ες).
Η συμμετοχή στον Αγώνα 5χλμ επιτρέπεται σε όσους και όσες έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι/ες το 2007 και μεγαλύτεροι/ες).
Στον Αγώνα Παιδιών συμμετέχουν μαθητές της Δ', Ε' και ΣΤ' Τάξης Δημοτικού (παιδιά γεννημένα το 2008, 2009 και 2010).
Δεν επιτρέπεται σε κανένα δρομέα η συμμετοχή και στους δύο αγώνες, 5χλμ & 10χλμ