Γνωρίστηκαν στο τηλεοπτικό πλατό και γρήγορα ανέπτυξαν μια δυνατή φιλία που κράτησε στο χρόνο. Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη και τον Νίκο Μουτσινά που αποτελούν μια από τις λίγες δυνατές φιλίες στο χώρο της ελληνικής showbiz. Οι δυο φίλοι μάλιστα πέρασαν φέτος μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους (όπου ήταν και οι φίλοι, αλλά και οι σύντροφοί τους) και τώρα αναμένεται να γιορτάσουν και μαζί τα γενέθλια του αγαπημένου ηθοποιού και παρουσιαστή.

Με αφορμή, μάλιστα, αυτήν την ξεχωριστή μέρα για τον Νίκο Μουτσινά, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα πολύ γλυκό μήνυμα για τον φίλο της και είπε ένα δημόσιο «ευχαριστώ» για όλα όσα της έχει προσφέρει!


«Ο Νικόλας έχει τα γενέθλια του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι «αναγκαστικά» και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί. Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον «χώρο» αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωή… σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη (βλέπε φωτο), για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση! Σε θαυμάζω για όλη την εξέλιξή σου και σου στέλνω αστέρια! Χρόνια Πολλά Νικόλα!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.