Μία από τις καλύτερες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού έγινε στην Πάτρα, μπροστά από το Εργοστάσιο Τέχνης, με τον Σωκράτη Μάλαμα να μαγεύει το κοινό και τους φίλους της μουσικής του, σε ένα ακόμα ταξίδι με τον αγαπημένο τραγουδιστή. 

Ο Σωκράτης Μάλαμας έχοντας διαμορφώσει εδώ και χρόνια το δικό του ύφος, θεωρείται ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης, μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική προσωπικότητα που με την φωνή του και τα τραγούδια του έχει αγαπηθεί από όλες τις ηλικίες, παντρεύοντας την παράδοση και το λαϊκό στοιχείο, με το έντεχνο, έχοντας πίσω του ένα ρεπερτόριο υψηλής ποιότητας. 

Η Πάτρα τον έχει αγαπήσει μέσα από τις τόσες εμφανίσεις του αφού η αχαϊκή πρωτεύουσα είναι ένας από τους στάνταρ σταθμούς των καλοκαιρινών περιοδειών του κάθε χρόνο, ενώ και ο ίδιος έχει διαμορφώσει μια άλλη σχέση με το κοινό της. Όλα αυτά τα στοιχεία αποτυπώθηκαν και στη συναυλία που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, όπου ο Σωκράτης Μάλαμας, χάρισε ένα υπέροχο live στους Πατρινούς που έδωσαν και αυτή τη φορά ένα δυναμικό παρών στην εμφάνιση του ξεχωριστού αυτού καλλιτέχνη. 

Ο Σωκράτης Μάλαμας τραγούδησε όλα αυτά τα τραγούδια που τον χαρακτηρίζουν και που έχουν διαμορφώσει το ύφος του, τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και έχουμε ταυτίσει με προσωπικές μας στιγμές, ενώ μαζί του ήταν και η Ιουλία Καραπατάκη, μια νεαρή τραγουδίστρια και καλλιτέχνης που τον συνοδεύει στην φετινή του περιοδεία, αλλά και τον ακολουθεί στο μονοπάτι που ο ίδιος έχει χαράξει. 

Δείτε βίντεο από τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στην Πάτρα: 


Πίνω - πληρώνω για το χθες - Σωκράτης Μάλαμας / Πάτρα 2019


Είχα τον κήπο της Εδέμ - Σωκράτης Μάλαμας / Πάτρα 2019


Του ανέμου το φτερό - Σωκράτης Μάλαμας / Πάτρα 2019


Αποσπερίτης - Σωκράτης Μάλαμας / Πάτρα 2019


Το παιχνίδι του Αμερικάνου - Ιουλία Καραπατάκη / Πάτρα 2019