Έντονο ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν οι Πατρινοί, οι οποίοι βρέθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στην ενημερωτική εκδήλωση για το Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρο, στο ξενοδοχείο Astir.

Το Πανεπιστήμιο Frederick κατατάχτηκε πρώτο μεταξύ όλων των ιδιωτικών Πανεπιστημίων στην Κύπρο στη γενική κατάταξη του παγκόσμιου συστήματος αξιολόγησης πανεπιστημίων U-Multirank.

Το U-Multirank (www.umultirank.org) είναι ένα από τα σημαντικότερα συστήματα αξιολόγησης και κατάταξης πανεπιστημίων παγκοσμίως. Η αξιολόγηση κατατάσσει 1,711 πανεπιστήμια από 96 χώρες, τα οποία συμπεριλαμβάνουν περίπου 5,153 σχολές και 12,500 προγράμματα σπουδών.


Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προγράμματα σπουδών και τα πλεονεκτήματα φοίτησης στο Πανεπιστήμιο Frederick, την αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ, τα δίδακτρα, τις διαδικασίες εισδοχής, τις υποτροφίες και το κόστος φοίτησης καθώς και για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο.

Ο Ανδρέας Χαριλάου, υπεύθυνος ανάπτυξης απάντησε σε όλες τις απορίες που είχαν οι παρεβρισκόμενοι όπου αφορούσαν κυρίως τις προμεταπτυχιακές - μεταπτυχιακές σπουδές και όχι μόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εισδοχής Ελλάδος στο 210 33 11 288.