Το όνομα της είναι Ελένη Παπαφιλιπποπούλου, είναι από την Πάτρα και σπουδάζει σε αυτή την πόλη που έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει.

Η 21χρονη φοιτήτρια της σχολής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πατρών είναι ένα κορίτσι γεμάτο από ζωή, που ξέρει να κεντρίζει τα βλέμματα και βρίσκεται στο απόγειο της ομορφιάς και της γοητεία της. Είναι ένα κορίτσι που ζει τα νιάτα της και που ασφαλώς μαγνητίζει εκτός από τα βλέμματα και τον φωτογραφικό φακό, ποζάροντας με αέρα και με φωτογένεια. 

Πρόκειται για μία 21χρονη που έχει βάλει σκοπό της να πάρει το πτυχίο της, γνωρίζοντας μέσα από την την εμπειρία της στον αθλητισμό να εκπληρώνει τους στόχους που θέτει κάθε φορά,  αλλά και να συνδυάζει την κάθε προσπάθεια της, με το να περνάει καλά και να διασκεδάζει. 

Πέρα από τα από τα δύο χρόνια που έχει κάνει στον στίβο, μεγαλώνοντας είχε αρκετά ενδιαφέροντα. Έκανε μαθήματα κιθάρας για έναν χρόνο, ενώ οχτώ χρόνια παρακολουθούσε μαθήματα παραδοσιακού χορού και συμμετείχε σε πολλές χορευτικές επιδείξεις. 

Της αρέσει να διασκεδάζει και να βγαίνει, ενώ αγαπάει πολύ τα ταξίδια, έχοντας ταξιδέψει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ξεχωρίζοντας από αυτά τις εμπειρίες της στην Κωνσταντινούπολη και στην όμορφη Ίμπιζα της Ισπανίας.


Εργατικό κορίτσι και φιλότιμο, της αρέσει η δουλειά, ακόμα και όταν αυτή είναι κάπως μακριά από τη γυναικεία της φύση, καθώς έχει εργαστεί και ως σεκιουριτάς σε ιδιωτική εταιρεία αυτού του κλάδου, δείχνοντας έτσι την δυναμική πτυχή του χαρακτήρα της. 

Γνωστή στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας θα την βρούμε να μας υποδέχεται με το χαμόγελο της και την όλη παρουσία της στο "Omnia Down Town" (πρώην Arena) και στο "Ma Cocotte".

Είναι και η υπέροχη Ελένη ένας ακόμα λόγος για να πάμε σε αυτά τα δύο νυχτερινά μαγαζιά που αναμένεται τον φετινό χειμώνα να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον, αποτελώντας σημεία αναφοράς της νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας. 

Διαφωνείτε; Δεν νομίζουμε.