Μια άγνωστη φωτογραφία της έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Μέγκαν Μαρκλ, με αφορμή τον θάνατο του διάσημου φωτογράφου Πίτερ Λίντμπεργκ.

Ο Πολωνός φωτογράφος που πέθανε χθες σε ηλικία 74 ετών, είχε φωτογραφήσει την δούκισσα του Σάσεξ δύο φορές: η πιο πρόσφατη ήταν για το τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue, όπου φωτογράφησε τα πρόσωπα τα οποία επέλεξε η Μέγκαν Μαρκλ για το εξώφυλλο, αλλά και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα είχε φωτογραφήσει την δούκισσα για το τεύχος Οκτωβρίου 2017 του Vanity Fair, όταν ακόμη ήταν πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Suits.

Εκτός όμως από την Μέγκαν Μαρκλ, πίσω από τον φακό του Πίτερ Λίντμπεργκ έχουν βρεθεί μερικά από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο, όπως η Ναόμι Κάμπελ, η Σίντι Κρόφορντ και η Κέιτ Μος. Η είδηση του θανάτου του δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, όπου ανέφερε: «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Πίτερ Λίντμπεργκ στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 σε ηλικία 74 ετών».

Και η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπόρεσε να μην ποτίσει τον δικό της φόρο τιμής στον διάσημο φωτογράφο με μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό των Σάσεξ στο Instagram, με μια άγνωστη μέχρι τώρα, φωτογραφία τους.

«Τιμώντας την ζωή και το έργο του φωτογράφου Πίτερ Λίντμπεργκ. Το έργο του είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμο για την καταγραφή της ουσίας ενός θέματος και την προώθηση των υγιών ιδανικών της ομορφιάς, αφήνοντας κατά μέρους το photoshop και προτιμώντας την φυσική ομορφιά με το ελάχιστο μακιγιάζ. Η δούκισσα του Σάσεξ εργάστηκε με τον Πίτερ στο παρελθόν και τον επέλεξε προσωπικά για την φωτογράφηση των 15 γυναικών που κοσμούν το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue. Δεν υπήρχε άλλος φωτογράφος που να σκεφτεί πως θα καταφέρει να κάνει έργο το όραμά της. Το «Δυνάμεις για αλλαγή» ήταν ένα από τα τελευταία του δημοσιευμένα έργα. Θα μας λείψει».