Αγαπάτε τη μαγειρική; Βλέπετε κατά καιρούς σε γνωστά ριάλιτι μαγειρικής να βγαίνουν νέα ταλέντα και κατά βάθος θα θέλατε να είστε στην θέση τους; Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά για να γίνετε περιζήτητοι, στηριζόμενοι απλά σε μια υπεύθυνη εκπαίδευση. 

Η τέχνη της μαγειρικής άλλωστε είναι πλέον προσιτή και εύκολη σε όλους, αρκεί να έχετε θέληση και όρεξη για δημιουργίες.

Συνδυάζοντας έτσι το ταλέντο σας με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του φορέα Βέργη, Εκπαίδευση για Όλους, μπορείτε να οδηγηθείτε σε νέα γευστικά μονοπάτια. Σε έναν χώρο που δεν είχατε φανταστεί ποτέ πως μπορεί να σας προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση πάνω στο αντικείμενο της Μαγειρικής και της Ζαχαροπλαστικής.

Τα τμήματα είναι ολιγομέλη γι' αυτό το λόγο σπεύστε άμεσα να κλείσετε τη θέση σας στο τμήμα της επιλογής σας.


Πρόκειται ουσιαστικά για ένα αντικείμενο που διώχνει μακριά τον φόβο της ανεργίας καθώς οι σπουδαστές του φορέα Βέργη τοποθετούνται όλοι είτε σε θέσεις πρακτικής είτε σε θέσεις εργασίας άμεσα μετά το πέρας των σπουδών τους.

Μην ψάχνετε σε άλλους δρόμους, ακολουθείστε ένα περιζήτητο επάγγελμα ανεξαρτήτως ηλικίας ή μαθησιακού επιπέδου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη έως τέλος του Σεπτεμβρίου σας κάνει μία μεγάλη προσφορά. Για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν άμεσα το τελικό κόστος θα είναι 154 ευρώ το μήνα.

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις καλέστε στο 2610 341000 ή επισκεφθείτε τους χώρους στην οδό Ζαΐμη 21, στον 1ο όροφο.