Μέτα από χρόνια άψογης συνεργασίας, ο Γρηγόρης Βέργος και η οικογένεια της CANDIA, προχωρούν από κοινού ένα βήμα παραπάνω μέσω ενός εξειδικευμένου καταστήματος αποκλειστικά με στρώματα και προϊόντα ύπνου.

Το κατάστημα της Πάτρας έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με το νέο διπλά βραβευμένο concept, για την καινοτόμο αρχιτεκτονική & εσωτερική διακόσμηση του καθώς και για την μοναδική εμπειρία που προσφέρει στον επισκέπτη.

Η CANDIA πιστή στη φιλοσοφία της να χαρίζει σε όλους ποιοτικό ύπνο που σε ταξιδεύει στη Μεσόγειο, χρησιμοποιεί μόνο υψηλών προδιαγραφών τεχνικές και πάθος για τελειότητα ώστε να κατασκευάζει για όλους στρώματα και προϊόντα ύπνου ανώτερης ποιότητας και αισθητικής!


Μέσα από την υπόσχεση ''WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN'', η CANDIA παρακινεί τον καταναλωτή να ξυπνήσει, να ανακαλύψει, να δημιουργήσει και να ζήσει νέες εμπειρίες, γνωρίζοντας ότι το μυστικό του καλού ύπνου βρίσκεται στο κίνητρο που δίνουμε στον εαυτό μας για να ξυπνήσουμε την επόμενη μέρα!

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Πάτρα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8 το απόγευμα, θα είναι μια γιορτή από την οποία δεν θα λείψουν οι ειδικές προσφορές και οι εκπλήξεις. Μάλιστα 13 Νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα με αγορές από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου.