Για δύο παγκόσμια ρεκόρ Guinness το 15ο Motor Festival του ΟΑΚΑ!

160 αυτοκίνητα και 340 μοτοσυκλέτες θα επιδιώξουν να σπάσουν το ρεκόρ Guinness στο Burn Out το τριήμερο 28-30/9 στο Ολυμπιακό Στάδιο

Μετά το άκρως φαντασμαγορικό 14ο Motor Festival του περασμένου Μαΐου η απόλυτη μηχανοκίνητη περιπέτεια επιστρέφει ξανά στο ΟΑΚΑ! Το τριήμερο 28 έως και 30 Σεπτεμβρίου η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα γυρίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο για μία σειρά νέων μοναδικών shows και extreme stunt shows, μόνο που αυτή τη φορά το 15ο Motor Festival «Fear Not» θα επιδιώξει να γράψει ιστορία (και) σε παγκόσμιο επίπεδο!
Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. 160 αυτοκίνητα και 340 μοτοσυκλέτες θα επιδιώξουν να σπάσουν τα δύο παγκόσμια ρεκόρ Guinness στο Burn Out! Για την ακρίβεια τα ρεκόρ στις κατηγορίες Largest Simultaneous Motorcycle & Car Tyre Burnout!
«Μιλάμε» για 30 δευτερόλεπτα ενός άκρως εντυπωσιακού και φαντασμαγορικού μαζικού Burn Out, που μπορούν να δώσουν τη θέση της κορυφής στην Ελλάδα και να αποτελέσουν μία ακόμη απόδειξη της δύναμης του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Οι συμμετοχές των οδηγών που θα πάρουν μέρος σε αυτήν την επίσημη προσπάθεια ρεκόρ Guinness ολοκληρώνονται στις 17 Σεπτεμβρίου, ώστε τη Δευτέρα 30/9 τα πάντα να είναι έτοιμα για να γραφτεί… παγκόσμια ιστορία!
Το 15ο Motor Festival «Fear Not» του ΟΑΚΑ θα ανοίξει τις πύλες του το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου, έτοιμο για ένα ακόμη τριήμερο υπερθέαμα επιστρέφοντας πιο μυστηριώδες και περιπετειώδες από ποτέ.
Μια επίλεκτη ομάδα θεάματος επαγγελματιών οδηγών δεσμεύεται να ξεπεράσει τα όρια, τις φοβίες και να «κόψει» τόσο εντός της Οn Road (ασφάλτινης) και Off Road (χωμάτινης) αρένας την… ανάσα του κάθε θεατή.
Το 15o Motor Festival «Fear Not» θα ανοίξει τις… πύλες του το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ., την Κυριακή 29/9 τα shows θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί, ενώ τη Δευτέρα 30/9 οι πόρτες θα ανοίξουν ξανά στις 6 μ.μ.. Και τις τρεις ημέρες το φινάλε της κάθε βραδιάς θα πέφτει μετά τις 10 το βράδυ.